0 Item

Pompa vakum

Panggung Tunggal
* Konstruksi aluminium matak enteng pikeun daya tahan maksimum
* Motor drive langsung ngamungkinkeun gampang ngamimitian sareng gratis pikeun perawatan
* Jandéla ningali minyak ngamungkinkeun anjeun ngawas kualitas minyak sareng tingkat; Katup Saluran Minyak - Diposisikan di handapeun minyak
embung sareng ditutupan pikeun gancang, solokan langkung lengkep;
* Pelabuhan Eusian Minyak - Ngajantenkeun nambihan minyak saderhana sabab port na tiasa diaksés ti payun atanapi di dua sisi;
* Kipas pendingin volume luhur anu dipasang pikeun panggunaan anu diperpanjang, ku alatan éta dijagaan sacara termal.
Pompa Vakum 1

Produk Trending

Pompa Vakum 4

Pompa Vakum Ring Cair

  • Tutup Pompa Gandeng
  • Sakali-ngalangkungan Sistem Cai
Pompa Vakum 5

Pompa vakum Akar

Pompa Vakum 6

Hawa Blower

  • akar hawa blower
  • pompa gas pusaran
Pompa Vakum 7

Screw Air Compressor

Global First 4.0 mpa Screw Air Compressor bebas Minyak

Pompa vakum, blowers, sareng kompresor tekanan rendah penting pikeun seueur industri.

AGKNX nawiskeun rangkeian pompa vakum, blower, sareng téknologi kompresor tekanan rendah. Naha anjeun peryogi pompa jalan minyak-pelumasi atanapi garing, urang tiasa mendakan sadayana solusi anu minuhan sarat anjeun. Sumawona, produk urang kualitas luhur kalayan ahli terang-tukangeun aranjeunna.

Mangrupikeun pabrik pompa vakum, blower, sareng kompresor tekanan low di dunya. Kami bangga kana produk kami, pikeun tetep aya sareng kami nawiskeun seueur saham anu tiasa dianggo dina sababaraha industri sapertos ngolah kadaharan, farmasi, semikonduktor, manufaktur éléktronik, sareng seueur deui. Insinyur urang gaduh taun pangalaman ngarancang produk ieu pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun.

Bubuka parusahaan & Kakuatan kantos

Zhejiang EVER-POWER Vacuum Equipment Manufacturing Co., Ltd. perenahna di Wubei Town, anu katelah "Kampung Pompa sareng Klep di Cina". Pabrikan pompa vakum kami sareng distributor pompa vakum-khusus kana produksi pompa vakum anu gaduh pangalaman éksténsif dina bidang ieu. Ngaliwatan dedikasi sareng kerja keras tim ngora urang, produk kami ngaraosan reputasi tinggi di bumi sareng luar negeri. Produk utama kami kalebet pompa vane rotary vane ...

Pompa Vakum 16
Pompa Vakum 17

EP-séri UNIT PUMP VACUUM

Unit Pompa Vakum EP-Series parantos direkayasa pikeun vakum nganteurkeun sababaraha jinis bahan résin termoplastik pepelakan lega, kalayan; ongkos mindahkeun kapasitas leutik, sedeng atanapi ageung. Unit kakuatan vakum anu dipasang di lantai sayogi dina sagala umur volt, 3 fase, 50 atanapi 60 Hertz ayeuna. Unit Daya Vakum disayogikeun sareng blow blow vakum kapindahan positip sareng motor TEFC. Unit ieu kumplit sareng vakum sareng klep relief tekanan anu kapisah sareng sadayana unit dilingkupkeun pikeun nangtayungan tanaga pepelakan anu ogé manjangkeun umur motor sareng blower

Naon anu damel pompa vakum kami béda sareng langkung saé

Downtime minimum

Pompa vakum kami didesain pikeun ngajantenkeun prosés manufaktur anjeun langkung gancang, aman, sareng langkung épisién sareng waktos anu minimal. Kami neraskeun nanem modal dina pamekaran produk sareng panilitian sahingga pompa anu kami nawiskeun aya di payuneun industri urang.

kacida awét

Saham kami kalebet pompa vakum kualitas luhur, kompresor, generator, sareng alat-alat anu sanés. Marengan pompa vakum anu saé kualitasna, sadaya produk kami dirancang pikeun awét sareng tiasa dipercaya pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman anu pangsaéna.

Kualitas teu kaéléhkeun

Pompa vakum mangrupikeun komponén kritis tina seueur prosés industri sareng urang ngartos pisan pentingna di lapangan. Janten urang investasi tanaga urang dina ngokolakeun produk-produk anu teu kaéléhkeun dina industri sareng pantes dimodalan. Maka kami nganteurkeun pompa vakum berkualitas tinggi anu ngagaduhan reputasi tinggi di bumi sareng luar negeri.

Tinggi-tungtung operasi Sederhana tahap tunggal pompa vane rotary vane

Tinggi-tungtung operasi Sederhana tahap tunggal pompa vane rotary vane        

2XZ-1 pompa vane rotary vane mangrupikeun tahap ganda ganda kecepatan gandeng langsung struktur pompa vane tipe rotary vane, anu mangrupikeun alat dasar anu dianggo pikeun ngompa gas tina wadah panyegelan. Kacepetan na berdarah nyaéta 1L / s (50Hz), 1.2L / s (60Hz); tekenan parsial≤6 × 10-2 Pa; kakuatan motor nyaéta 0.25kw; volume minyak nyaéta 0.7L. Rongga pompa disayogikeun ku rotor, slot rotor anu nganggo rotary vane. Rotor nyetir rotasi vane rotary, vane rotary caket kana témbok kamar sareng port inlet hawa anu dipisahkeun tina port debit, sareng area inlet hawa tina volume rongga sacara périodik digedéan sareng dihirupan, volume ruang debit dikurangan périodik sareng gas dikomprés, buka klep knalpot pikeun nyéépkeun gas teras kéngingkeun vakum. Kinerja na diwangun ku dua bagian, tingkat tinggi sareng tingkat handap. Nyeuseup na dihubungkeun sareng alat-alat vakum, nalika dioperasikeun Gas dina wadah bakal ngagaduhan seueur nyeuseup sareng ngaleupaskeun, nalika alat-alatna ngagaduhan vakum, klep knalpot kelas tekanan tinggi ditutup, gas inlet kelas tekanan tinggi bakal dipindahkeun ka tingkat kadua, sareng ngalangkungan tahap kadua nyeuseup sareng ngaleupaskeun peralatan vakum, éta tiasa kéngingkeun vakum anu tangtu. Pompa nyambungkeun aci sareng motor, gancang, penampilan alit, struktur kompak, padamelan mobilitas anu merenah.

  1. Laju ngompa: 0.25 ~ 30L / s
  2. Jenis gas: Hawa garing bersih tanpa campuran sanésna dina suhu lingkungan.
  3. Syarat damel:
    Nalika tekanan inlet langkung ageung tibatan 6500Pa, jam kerja anu teras-terasan teu kedah langkung ti 3 menit supados hindaran suntikan bahan bakar pikeun ngarusak pompa. Nalika tekanan inlet kirang ti 1330pa, éta diidinan damel teras-terasan salami lami.
  4. hawa ambient:5 ℃ -40 ℃, suhu relatif henteu langkung luhur tibatan 90%.
Pompa Vakum 18

1. Pangropéa

1. Tetep bersih pompa sareng hindarkeun bahan asing tina lebet kana.

2. Tetep tingkat minyak. Entong dijalankeun tanpa minyak.

3. Tetep bersih minyak. Upami janten kotor, bécék atanapi ngagaduhan cai atanapi zat volatil anu sanés anu mangaruhan wates vakum minyak kedah diganti. Sateuacan ngagentos minyak, mimitian pompa sareng jalankeun sakitar 30 menit supados minyak janten ipis teras dieureunkeun teras kaluaran minyak tina sungut minyak. Teras jalankeun salami 1-2 menit kalayan sungut lebet bénsin muka. Salami waktos ieu, tambahkeun sajumlah sakedik minyak bersih tina bénsin. Lebetkeun sungut supados ngagentos minyak sésana dina pompa. Ngalakukeun deui sababaraha kali. Saatos mastikeun pompa anu bersih dilebetkeun kana colokan sekrup minyak-kaluar teras eusian minyak pompa bersih kana garis tingkat minyak tina sungut anu minyak.

4. Upami éta henteu dianggo lami, tutup tutup minyak sareng tutup knalpot teras lebetkeun kana tempat anu garing. Samentawis éta, buktina beueus sareng anti karat kedah dipertimbangkeun.

5. Upami peryogi nyoplokkeun sareng ngalereskeun pastina gaduh teknisi anu berpengalaman atanapi propésional salah ngalakukeun éta.

2. Perhatosan

1. Entong ngompa gas anu meradang, ngabeledug sareng racun.

2. Entong ngompa gas anu tiasa ngarusak logam sareng tiasa nambihan parobahan kimia ku minyak pompa.

3. Entong ngompa gas anu ngandung lebu pelet sareng gas kalayan seueur uap.

4. Suhu gas anu diompa kedah henteu langkung ti 80 ° sareng suhu lingkungan kedah 5 - 6.

5. Entong dianggo salaku komprési atanapi pompa convey.

6. Entong nganggo atanapi beroperasi tanpa minyak.

7. Entong narik kawat nalika dicabut tina stop kontak.

8. Entong nempatkeun beurat beurat kana kawat pikeun ulah diekstrusi.

9. Entong dianggo nalika colokan atanapi outlet upami rusak.

10. Entong nyolok atanapi cabut ku panangan baseuh anjeun.

11. Cabut atanapi pareuman mesin nalika aya jenis bocor batubara ga

spésifikasi tina 

model
parameter
2XZ-0.25 2XZ-0.5 2XZ-1 2XZ-2 2XZ-4 2XZ-6 2XZ-8 2XZ-15 2XZ-25
Kecepatan getihan hawa m³ / h (L / s) 50HZ 0.9 (0.25) 1.8 (0.5) 3.6 (1) 7.2 (2) 14.4 (4) 21.6 (6) 28.8 (8) 54 (15) 90 (25)
60HZ 1.1 (0.3) 2.1 (0.6) 4.3 (1.2) 8.6 (2.4) 17.2 (4.8) 26 (7.2) 34.5 (9.6) 64.8 (18) 108 (30)
Tekanan ekstrim (Pa) tekenan parsial ≤6 × 10-1 ≤6 × 10-2 ≤6 × 10-2 ≤6 × 10-2 ≤6 × 10-2 ≤4 × 10-2 ≤4 × 10-2 ≤4 × 10-2 ≤4 × 10-2
tekanan pinuh ≤6.5 ≤1.33 ≤1.33 ≤1.33 ≤1.33 ≤1 ≤1 ≤1 ≤1
Kecepatan puteran (r / mnt) 50HZ 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400
60HZ 1720 1720 1720 1720 1720 1720 1720 1720 1720
Daya motor (kw) 0.12 0.18 0.25 0.37 0.55 0.75 1.1 1.5 2.2
Noise (dBA) 63 65 65 68 68 68 70 70 72
Minyak vilume (L) 0.5 0.6 0.7 1 1.2 2 3 4 5
Ukuran (mm) 403 * 130 * 240 447 * 168 * 260 469 * 168 * 260 514 * 168 * 282 565 * 168 * 282 565 * 200 * 342 650 * 240 * 430 700 * 240 * 430 770 * 240 * 430
GW / NW (Kg) 16 / 15 17 / 16 18 / 17 22 / 20 24 / 22 50 / 40 70 / 60 86 / 75 98 / 85

Ngeunaan Vakum

Mimiti sakedik ngeunaan vakum sacara umum. Vakum ngan ukur volume teu aya molekul di jerona. Alesan kantong vakum mencét "turun" kana eusina nyaéta suasana (hawa, langit, sadaya barang anu jelas di ditu) beuratna seueur. Kami henteu ngaraosan éta sabab kami "diteken" ti jero pikeun ngimbangan sareng awak urang didesain pikeun ngokolakeunana. Upami anjeun angkat dina hawa dina pesawat anu kirang tekanan, pesawat diteken pikeun ngadeukeutan cara raoseun dina taneuh. Ieu sababna astronot nganggo jas bertekanan nalika jalan-jalan!

Janten nalika anjeun narik hawa tina kantong vakum, teu aya deui tekanan hawa di jero. Suasana di luar pencét handap dina luar kantong sareng beuratna lengkep, sakitar 14.7 lbs per inci pasagi - atanapi sakitar 10,300 kg per méter pasagi (101 kPa). Éta pisan! Urang tiasa ngukur jumlah hawa anu dikaluarkeun tina kantong vakum relatif ka hawa di luar (tekanan atmosfir) kalayan alat ukur vakum relatif. Upami anjeun ngan ukur nyabut sababaraha hawa dina jero kantong vakum, tekanan atmosfir ngan ukur ngadorong kalayan fraksi tina poténsi 14.7 psi / 101kPa. Janten anjeun tiasa nyaluyukeun tingkat vakum pikeun nyaluyukeun tekanan anu diperyogikeun pikeun padamelan.

Vakum diukur ku ngabandingkeun tekanan dina jero volume anu diukur (kantong vakum) kalayan hawa di luar (tekanan atmosfir) atanapi tekanan absolut (leres-leres henteu aya hawa) kalayan tolok ukur atanapi ukur mutlak. Pangukur mutlak langkung tiasa diulang kusabab tekanan atmosfirna robih sareng cuaca. Kacuali anjeun rewel atanapi ngagaduhan aplikasi anu khusus, pangukur mutlak sigana henteu diperyogikeun pikeun bagging dasar. Kuring bakal balik deui ka pengukur engké. Ieu mangrupikeun grafik anu nunjukkeun tekanan sareng vakum dina unit ukuran anu biasa dianggo:

tingkat vakum sareng hijian

Kaseueuran pompa vakum sareng alat ukur bakal nganggo torr, inci raksa (inHg) atanapi millibar (mbar). Kapasitasna bakal dipeunteun dina méter kubik per menit (CF / M) atanapi méter kubik per jam (CM / H). Ieu kapasitas teoritis. Kaseueuran pompa tiasa ngalakukeun peunteun na ngan ukur dina "hawa bébas" atanapi kaayaan tanpa beban. Salaku tingkat vakum ningkat, pompa kedah narik langkung seueur pikeun miceun hawa sareng épisiénna turun. Seueur pabrikan pompa nyebarkeun grafik tingkat aliran ieu ngalawan tingkat vakum. Janten perhatosan ieu nalika anjeun ningali pompa sareng pastikeun naroskeun ka pabrikan (atanapi konsultasi lembar data online) pikeun ngagaduhan ideu sabaraha lungsur aliran anu bakal diarepkeun nalika tingkat vakum ningkat. Dina praktékna, kantong ngan ukur bakal langkung saé nalika ngaleupaskeun kabocoran. Sarat aliran (CF / M) bakal turun, sahingga tingkat vakum naék. Janten sacara praktis éta sanés masalah tapi penting pikeun ngarti.

Naha milih AGKNX

 Kami nyayogikeun seueur pilihan pikeun nyocogkeun sareng sadaya kabutuhan

 AGKNX mangrupikeun pabrik pompa vakum anu berpengalaman sareng distributor kalayan produk anu parantos dianggo di panjuru dunya mangtaun-taun. Kami nawiskeun seueur pompa vakum pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun, ti model laboratorium alit dugi ka unit industri ageung.

 Disaluyukeun numutkeun kabutuhan

 Janten pabrikan utama di nagara éta, tujuan kami nyaéta nyayogikeun anjeun kalayan solusi anu pamungkas. Pikeun ngajaga janji kami ngararancang pompa kami pikeun ngajaga kabutuhan anjeun dina pikiran, ti pompa vakum kami dugi ka sistem deteksi kabocoran urang. Sumawona, urang ogé nawiskeun rupa-rupa produk anu tiasa diluyukeun sareng kabutuhan khusus anjeun, henteu paduli naon waé.

 Jasa pangsaéna

 numput vakum, blowers sareng kompresor tekanan rendah penting pikeun seueur industri. Maka kami tujuan pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna sareng pangrojong salami siklus kahirupan pameseran.

 Kapuasan Pelanggan mangrupikeun prioritas utama kami

 Nyayogikeun produk anu nyayogikeun 100% kepuasan pelanggan sareng kapercayaanna anu kami pikahoyong. Pikeun mastikeun yén urang langkung unggul unggal waktos sareng ngajaga kapercayaan anu dipikagaduh, urang leres-leres henteu kompromi kana kualitasna.

 Upami anjeun milari pompa vakum, blower, atanapi kompresor anu bakal lami mangtaun-taun ka payun, maka tong ningali deui ti AGKNX! Hubungi kami dina  sales@roots-vacuum-pump.com kanggo inpormasi lengkep ngeunaan produk kami

Komo upami anjeun henteu yakin ngeunaan kabutuhan anjeun sareng hoyong bantosan atanapi naséhat ngeunaan sagala aspek kisaran produk kami, para ahli kami bakal salawasna aya pikeun ngabimbing anjeun. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan kumaha urang damel sareng naon anu kami lakukeun mangga buka kami https://roots-vacuum-pump.com/vacuum-pumps/

Pompa Vakum 19

Ngahontal cita-cita anjeun

Konsép Perusahaan

Perusahaan taat kana tujuan manajemén kualitas heula, pamor anu luhur.

Angkatan Téknis Kuat

Gaya téknis anu kuat, langkung saé pikeun produk anu sami di Jepang sareng Jérman, mangga tingali perbandingan pompa vakum kanggo inpormasi lengkep. Produksi canggih sareng peralatan uji coba, palaksanaan ketat sistem manajemen mutu ISO9001, produk parantos kéngingkeun sertifikasi CE, sareng séri ep parantos lulus uji coba sareng sertifikasi Amérika Serikat

24 / 7 Rojongan Palanggan

Dukungan jasa 24 × 7 mangrupikeun jasa pangsaéna di perusahaan. Dukungan jasa 24 × 7 nyayogikeun jasa kualitas iraha waé, dimana waé di dunya.

Pompa Vakum 20
Pompa Vakum 21

Naon anu anjeun kedah dipertimbangkeun nalika milih VACUUM PUMPS?

Saha waé anu henteu ngagaduhan pamahaman anu jero atanapi pangetahuan ngeunaan pompa panginten panginten generasi vakum mangrupikeun patarosan tina "nyolok pompa", ngamimitian éta sareng ngantosan vakum turun ka tingkat anu diperyogikeun.

Tapi kanyataanna nyaéta aya jauh deui prosésna.

Pompa vakum digunakeun pikeun nyabut molekul hawa atanapi gas tina volume anu disegel sahingga nyiptakeun vakum. Tingkat vakum tiasa dikontrol, contona, sareng gas prosés dina tekanan anu khusus.

Milarian pompa vakum anu leres henteu ngan ukur peryogi pamahaman anu hadé ngeunaan tingkat vakum anu diperyogikeun sareng aplikasi - éta ogé meryogikeun pamahaman kaayaan prosés, kisaran operasi sareng manpaat sareng watesan unggal jinis pompa vakum khusus.

Dina blog ieu, urang sakedap bakal ngagambarkeun opat faktor anu kedah diperhatoskeun nalika milih antara sababaraha jinis pompa vakum.

Kami produsén tina kompresor hawa chinapabrik komprési minyak-kirangscrew compressor hawangagulung kompresor hawa, Panyekel kompresor udara bebas minyak, produsen kompresor hawa noise handap, Panyawat kompresor hawa bébas minyak Ep, tunggal screw compressor china, ganda screw china produsen, output air murni china, Gas tank china supplier. Kami ngabagéakeun sadayana palanggan pikeun ngahubungi kami sareng damel babarengan ngawangun Hubungan anu saé

    Pompa Vakum 22

    Siap ngamimitian?

    Tetep kontak atanapi mesen produk