0 Item

Gulung Kompésor

Kompresor mangrupikeun sapotong mesin di jero unit hvac anjeun yén kompresor gas anu janten kompresor supados tiasa nembus coil kulkas anjeun sareng dikirim ka bumi anjeun pikeun niiskeun hawa. A compressor scroll mangrupikeun jinis khusus kompresor anu tiasa dianggo ku muterkeun potongan-potongan logam tibatan operasi sapertos piston dina mesin.

Naha kompresor gulung langkung saé? Naon anu ngajantenkeun AGKNX janten Supplier Compressor Scroll Air anu pangsaéna di Cina?

Gulung kompresor ngagaduhan bagian anu langkung saé anu ngajantenkeun aranjeunna langkung épisién tanaga, langkung sepi, sareng kirang rawan gagal. Ieu umumna nyayogikeun pangalaman anu langkung saé pikeun anu gaduh bumi sabab sistemna bakal biaya langkung alit pikeun beroperasi sareng ngalereskeun, sareng bakal ngahasilkeun kirang noise tibatan kompresor tradisional.

Kompresor Gulung 1

parusahaan BUBUKA

Gulung kompresor

Agknx mangrupikeun pabrik pompa gulung anu berpengalaman sareng distributor produk anu parantos dianggo di panjuru dunya. Kalayan komitmen urang pikeun nyayogikeun produk kualitas anu nyumponan kabutuhan konsumén, kami parantos nyayogikeun gadget industri anu pantes pikeun investasi anjeun.

Gulung kompresor parantos dianggo dina kulkas salami mangtaun-taun ku ngagunakeun téknologi canggih sareng desain anyar, Agknx ngenalkeun produk anu lengkep modern di pasar. Kalayan maskapai gulung W anu dipaténkeun, téknologi kami langkung épisién sareng dipercaya tibatan kompresor résiprokal tradisional.

Kompresor Gulung 2
Kompresor Gulung 3
Gulung kompresor 4

kauntungan

1. Generasi anyar tungtung hawa anu éfisiénsi tinggi

2. Motor magnét permanén
3. bantalan DKF
4. Sistem kontrol inlet hawa hemat energi
5. Konverter frékuénsi kinerja tinggi
6. Sistem pendingin anu éfisién pisan
7. Sistem nyaring preofessional anu épisiénsi

300cfm Air sikat kompresor hawa 10 bar 55kw ngagulung komprésor sekrup

Ngaran Produk
Kompresor Screw Air
Model No.
EP-55HC
motor daya
55kw / 75hp
tekenan gawe
7/8/10/12 bar
Métode Coling
cooling hawa
Pangiriman Udara Gratis
328/317/300/278 m³ / mnt
Voltaseu
380V / 3PH / 50HZ / Customizable
ukuran
1800 * 1250 * 1670 mm
beurat
1480 kg

Kompresor gulung urang cocog pikeun sagala jinis panggunaan industri

Kompresor gulung anu dirancang kami dioperasikeun ku ngagunakeun dua gulung, hiji cicing sareng anu sanés ngorbit ngadamel énergi mékanis. Alatan kompresorna tiasa dianggo dina seueur industri sapertos pabrik pepelakan pangan, pabrik bir, pepelakan kimia, pipa gas alam, sareng seueur deui.

Kami nyayogikeun kompresor gulung anu tiasa nahan suhu luhur

Panaliti sareng désainer Agknx parantos ngararancang kompresor gulung anu ngajantenkeun aranjeunna solusi anu épéktip pikeun niiskeun usaha anjeun ku polusi noise minimal. Produk anu anyar dirarancang ogé ngagaduhan kamampuan pikeun damel dina suhu anu langkung luhur tibatan jinis kompresor anu sanés, hartosna éta sampurna pikeun lingkungan industri anu panasna umum biasa. Janten, nganggo kompresor gulung kami bakal ngajantenkeun perusahaan anjeun lancar sareng henteu masalah naon anu anjeun balikeun.

Sistem Compressor Gulung Cai Tanpa Minyak

Desain Multiplex Inovatif anu ngamungkinkeun ngoperasikeun sajumlah pasti kompresor pikeun nyocogkeun ka paménta anjeun kalayan épisién bagéan-beban.
Operasi ampir jempé nganggo téknologi komprési pangsenyepanna sareng bagian-bagian anu langkung sakedik kanggo geter anu langkung handap sareng lingkungan damel anu séhat.
Pangsaeutikna komponén sareng kirang konsumsi pikeun réliabilitas anu langkung tinggi hasilna hirup langkung lami, kirang pangropéa sareng interval jasa anu langkung lami.
Sidik leutik sareng kompresor kompak sareng aftercooler anu nyayogikeun panyukupan anu cekap kalayan bédana suhu anu handap (CTD) pikeun ngirangan alat-alat pangobatan udara anu kirang dina rohangan lantai.
Operasi tiis sareng kipas aliran radial integral anu nyiptakeun intercooling internal tanpa kedah bantosan kipas bantosan tambahan pikeun operasi anu dipercaya.

Kauntungan TEKNOLOGI SCROLL
Kualitas luhur, pilihan kompresor éfisién énergi
85% bagian obah anu langkung alit dina kompresor hermétik, nyata ngirangan kagagalan
9-24% pangirangan dina konsumsi énergi, nurunkeun biaya
Kinerja ditingkatkeun & daya tahan ti komprési hermétik

Kompresor Gulung 4
Kompresor Gulung 5

Nalika épisiénsi, operasi sepi, pangropéa lemah sareng tapak alit anu kritis, Gulung Komprésor Udara mangrupikeun pilihan anu pinter. Desain kompak sareng inovatifna ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun seueur aplikasi komérsial anu diperyogikeun hawa bebas minyak anu dipercaya. Kompresor Gulung kami nganteurkeun langkung seueur aliran per kW dina kaseueuran kasus sareng ngahontal tekanan dugi ka 145 psi dina tahap komprési kalayan henteu aya logam pikeun kontak logam di mana waé - ku sabab éta téknologi henteu peryogi pelumasan anu ngahasilkeun hawa bébas minyak-kualitas luhur.

Kekecapan. Awét. Kinerja. Réliabilitas
Dua pilihan anu kabuktosan pikeun kontinuitas ranté suplai
Disatujuan pikeun refrigerants glide tinggi anyar: R-407A / C, R-448A, R-449A
Gampang "drop-in" ngagantian dina kadua modél
Garansi standar dua taun dina modél gulung EP
Garansi standar sataun pikeun modél gulung Copeland
Garansi ngalegaan sayogi pikeun duanana modél
Dukungan "saurna-jual" unggulan ti wawakil khusus

Kumaha komprési gulung jalan

Kompresor gulung saleresna diwangun ku dua ngagulung atanapi spiral. Hiji gulung ngalir, sedengkeun anu kadua dibereskeun (napel dina awak komprési). Gulung anu munggaran ngorbit (muterkeun) dina jalur anu ditetepkeun ku ngagulung tetep dikawinkeun na. Gulung anu ngorbit nyambung kana crankshaft kompresor. Salaku hasil tina gerakan gulung, kantong gas dibentuk di antara dua gulung. Dina bagian luar gulung, saku nguseup gas teras ngalih ka tengah gulung, dimana gas anu dikomprés dikaluarkeun. Nalika gas ngalih kana kantong internal anu teras-terasan alit, suhu sareng tekananana naék. Kituna tekanan debit anu dipikahoyong dihontal ku gerak gulung kompresor.

Kompresor Gulung 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gambar 1 - Diagram nunjukkeun kumaha jalan komprésor gulung

Struktur kompresor tipe gulung

Gulung kompresor sapinuhna hermétik (dibungkus dina cangkang kompresor, anu biasana cangkang waja silinder). Mayoritas komprésor gulung anu dianggo dina kulkas jeung Jasa HVAC orientasi vertikal, kalayan set gulung biasana dipasang dina bagian luhur aci motor.

Kompresor Gulung 7

 

 

 

 

 

 

 

Gambar 2 - Diagram kompresor gulung has

Nganggo klep dina kompresor gulung

Biasana, klep nyeuseup atanapi ngaleupaskeun henteu dianggo dina kompresor ieu. Tapi klep debit dinamis pikaresep dina debit komprési, nalika operasi dina nilai tekanan diferensial tinggi. Dina skénario sapertos kitu, gaduh klep dinamis dina debit nambahan épisiénsi operasi kompresor. Salaku conto, komprésor gulung beroperasi dina tekanan diferensial tinggi, upami dina aplikasi pendinginan. Dina kasus sapertos klep debit dinamis pikaresep.

Tapi dina kasus anu sanésna, salaku conto - AC, gaduh klep paniléyan nyababkeun karugian tekanan, ngirangan épisiensi. Maka ieu biasana henteu pikaresep.

kaunggulan

Jenis gulung kompresor sacara alami langkung épisién dibandingkeun anu sanés jinis kompresor kusabab seueur alesan:

  • Henteuna piston pikeun komprési gas ngamungkinkeun komprésor gulung ngahontal 100% épisiénsi volumetrik, ngarah ngirangan biaya énergi.
  • Karugian ékspansi ulang, ciri has unggal stroke piston anu ditempuh dina modél bulak balik, dileungitkeun. Salaku tambahan, klep (palabuhan) karugian dileungitkeun, kumargi nyeuseup sareng ngecas klep (palabuhan) henteu aya.
  • Salajengna, kusabab teu aya sababaraha bagian anu ngagerakkeun, komprésor gulung jauhna langkung sepi dina operasi dibandingkeun sareng jinis kompresor anu sanés, sapertos contona ngabales deui jinis-jinisna. Gulung kompresor biasana nyaring 5 dugi ka 15 dBA langkung handap sora tibatan jinis kompresor anu sanés.
  • Kusabab handapna geter sareng noise, aranjeunna henteu kedah suspénsi spring.
  • Pangsaeutikna bagian anu gerak, geter handap sareng kirang gesekan ogé ngandung hartos kompresor ieu langkung awét.
  • Beurat sareng tapak na jauh langkung alit dibandingkeun sareng jinis kompresor anu langkung ageung anu dianggo ayeuna.
  • Denyut gas ogé diminimalkeun, upami henteu dileungitkeun sareng akibatna, éta tiasa dianggo kalayan kirang geter.

kalemahan

  • Sacara pinuh hermétik, panginten karugian anu paling ageung tina komprésor gulung nyaéta sipatna umumna henteu gampang diropea. Aranjeunna teu tiasa dibongkar kanggo pangropéa.
  • loba bulak balik kompresor anu toleran dina muter dina dua arah. Ieu biasana henteu masalah pikeun komprésor gulung.
  • Kontrol kapasitas parangkat dina sistem kalayan sababaraha kompresor gulung parantos kabuktosan sababaraha kali ogé bermasalah.

aplikasi

Kusabab diwanohkeun, komprésor gulung parantos hasil dianggo dina aplikasi anu ngalibatkeun tuangeun sareng buah kulkas, transportasi treuk, pompa vakum, wadah laut ogé aplikasi AC-komérsial padumukan sareng alit pikeun sedeng.

Milih kompresor gulung

Nalika milih kompresor anjeun tiasa milih fase tunggal atanapi Motor 3-fase pikeun kompresor. Éta bakal lengkep gumantung kana jinis sambungan listrik naon anu sayogi. Biasana, sambungan fase tunggal sayogi. Upami sambungan 3 fase sayogi, maka motor tilu fase éta langkung épisiénna.

Salajengna, anjeun kedah ngémutan tekanan diferensial sareng parameter flowrate. Aya kompresor gulung anu béda anu sayogi di pasar, ngagaduhan kombinasi anu béda tina tekanan diferensial sareng nilai flowrate. Anjeun kedah milih anu nyertakeun sarat pikeun tekanan diferensial minimum anu tangtu dina tingkat aliran anu parantos ditangtoskeun.

Salajengna, anjeun tiasa ningali parameter sékundér sapertos tingkat noise sareng sajabana gumantung kana dimana kompresorna badé dianggo. Upami éta badé dianggo dina AC, anjeun langkung resep nganggo modél anu tingkat handapna noise.

Parameter téknis pikeun séri CMW Kompresor hawa gulung minyak

model kakuatan motor tekanan gawé fad sora hubungan NW ukuran
L * W * H
KW HP Mpa L / mnt dB (A) inci kg mm
CMW2.2-0.8 2.2 3 0.2-0.8 255 49 ± 3 1 / 2 " 132 670 * 630 * 945
CMW3.7-0.8 3.7 5 0.2-0.8 415 52 ± 3 1 / 2 " 150 720 * 680 * 1050
CMW4.4-0.8 2.2 * 2 6 0.2-0.8 510 52 ± 3 1 / 2 " 150 800 * 650 * 1020
CMW7.4-0.8 3.7 * 2 10 0.2-0.8 830 55 ± 3 1 " 185 880 * 720 * 1120
CMW11-0.8 3.7 * 3 15 0.2-0.8 1245 58 ± 3 1 " 300 1450 * 900 * 1150
CMW15-0.8 3.7 * 4 20 0.2-0.8 1660 61 ± 3 1 " 350 1450 * 900 * 1150
CMW2.2-1.0 2.2 3 0.2-1.0 215 49 ± 3 1 / 2 " 132 670 * 630 * 945
CMW4.5-1.0 4.5 6 0.2-1.0 410 52 ± 3 1 / 2 " 150 720 * 680 * 1050
CMW4.4-1.0 2.2 * 2 6 0.2-1.0 430 52 ± 3 1 / 2 " 150 800 * 650 * 1020
CMW9-1.0 4.5 * 2 12 0.2-1.0 820 58 ± 3 1 " 185 880 * 720 * 1120
CMW13.5-1.0 4.5 * 3 18 0.2-1.0 1230 61 ± 3 1 " 300 1450 * 900 * 1150
CMW18-1.0 4.5 * 4 25 0.2-1.0 1640 61 ± 3 1 " 350 1450 * 900 * 1150
CMW3.0-1.2 3 5 0.2-1.2 210 49 ± 3 1 / 2 " 135 670 * 630 * 945
CMW4.2-1.2 4.5 6 0.2-1.2 360 52 ± 3 1 / 2 " 150 720 * 680 * 1050
CMW6.0-1.2 3 * 2 8 0.2-1.2 420 52 ± 3 1 / 2 " 150 800 * 650 * 1020
CMW9-1.2 4.5 * 2 12 0.2-1.2 720 58 ± 3 1 " 185 880 * 720 * 1120
CMW13.5-1.2 4.5 * 3 18 0.2-1.2 1080 61 ± 3 1 " 300 1450 * 900 * 1150
CMW18-1.2 4.5 * 4 25 0.2-1.2 1440 61 ± 3 1 " 350 1450 * 900 * 1150
Gulung kompresor 8

Ngahontal cita-cita anjeun

Konsép Perusahaan

Perusahaan taat kana tujuan manajemén kualitas heula, pamor anu luhur.

Angkatan Téknis Kuat

Gaya téknis anu kuat, langkung saé pikeun produk anu sami di Jepang sareng Jérman, mangga tingali perbandingan pompa vakum kanggo inpormasi lengkep. Produksi canggih sareng peralatan uji coba, palaksanaan ketat sistem manajemen mutu ISO9001, produk parantos kéngingkeun sertifikasi CE, sareng séri ep parantos lulus uji coba sareng sertifikasi Amérika Serikat

24 / 7 Rojongan Palanggan

Dukungan jasa 24 × 7 mangrupikeun jasa pangsaéna di perusahaan. Dukungan jasa 24 × 7 nyayogikeun jasa kualitas iraha waé, dimana waé di dunya.

Gulung kompresor 9
Gulung kompresor 10

Langkung serbaguna

Gulung kompresor anu kami hasilkeun tiasa dianggo pikeun aplikasi suhu-handap sareng suhu luhur, janten janten pilihan anu hadé pikeun seueur industri anu béda. Éta ogé tiasa dianggo sareng rupa-rupa cairan, kalebet cai, minyak, hawa atanapi gas. Ieu ngajantenkeun aranjeunna cukup serbaguna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun sanaos kumaha kaayaan aranjeunna.

Dipercaya sareng awét

Kompresor anu kami kirimkeun dipercaya sareng bakal mangtaun-taun tanpa ngarobih. Sumawona, ngajaga kualitas mangrupakeun prioritas utama urang sareng pikeun ngajaga kami nawiskeun produk anu luhur kalayan harga kalapa.

Fitur kompresor hawa gulung gratis minyak kami

  1. Motor anu mantep tiasa nyayogikeun padamelan anu saé kualitasna.
  2. Desain presisi tinggi sareng mahér tiasa dianggo pikeun waktos anu langkung lami.
  3. Ningkatkeun efisiensi kompresor kusabab panggunaan motor magnet permanén.
  4. Fungsi lemes, Geter minimum jeung noise.
  5. Motorna langsung nyambung sareng air-end
  6. Éta henteu peryogi pangaluyuan tambahan
  7. PLC Controllers tampilan suhu debit, waktos operasi, tekanan, alarm sesar, pangropéa tetep waktos, sareng sajabana

Kisaran produk kami ogé kalebet:

Upami anjeun kersa janten payuneun téknologi anyar anu revolusioner ieu, maka, Agknx mangrupikeun tarékah anu pangsaéna. Kami nawiskeun sababaraha rupa modél anu henteu ngan bakal cocog sareng aplikasi naon waé tapi ogé anggaran anjeun. Komo upami anjeun kirang terang sareng inpormasi maka tong hariwang! Kami ngahijikeun halaman sareng sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun sareng spesialis kami sok aya pikeun nungtun anjeun pikeun milari pas anu sampurna pikeun aplikasi anjeun.

Pikeun ngahontal kami email di sales@roots-vacuum-pump.com Milarian langkung seueur perkawis kami ku ngadatangan halaman wéb kami https://roots-vacuum-pump.com/vacuum-pumps/

aplikasi

Kompresor Gulung 8