0 Item

Kompresor sekrup

Zhejiang AGKNX Compression Equipment Co., Ltd. ngenalkeun téknologi manufaktur compressor screw high-end Perancis AGKNX pikeun nyerna sareng nyerep di Cina. Éta mangrupikeun produsén kompresor sekrup high-end domestik anu munggaran anu nganggo cai pikeun niiskeun sareng pelumasan di jero kompresor. Éta anu pangheulana ngaluncurkeun komprési komprési sekrup tekanan tinggi mikro-minyak dina lingkup lingkup, sareng tekanan na ngahontal 4.0Mpa; teras kompresor sekrup bebas minyak bébas 4.0Mpa di dunya sareng kompresor gulung bébas minyak tekanan munggaran di dunya didamel. Tim R&D AGKNX sacara teras-terasan nangtang sareng ngarobih téknologi kompresor hawa anu pangluhurna, sareng teras-terasan nyiptakeun produk kompresor anu paling canggih di dunya. Dumasar kana téknologi canggih ieu sareng manufaktur presisi, kompresor hawa sekrup anu disuntik minyak anu dihasilkeun ku perusahaan kami ngagaduhan nisbah efisiensi volumetrik anu luhur, tahan suhu luhur, daya tahan, sareng épék hemat énergi.

Kompresor screw 1

Bubuka parusahaan & Kakuatan kantos

Perusahaan ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat, produksi canggih sareng alat uji coba, sareng palaksanaan ketat ngeunaan sistem manajemen mutu ISO9001. Produkna parantos kéngingkeun sertifikasi EU CE, sareng séri mesin bebas minyak parantos ngalangkungan tés otoritas Jerman TUV Kelas 0. Tim R&D propésional anu aya terus-terusan ngayakeun pamekaran sareng panilitian téknologi hemat énergi kompresor, sareng parantos kéngingkeun sababaraha penemuan internasional sareng domestik sareng patén modél utiliti. Perusahaan taat kana sumanget perusahaan tina "manajemén ketat, enterprising, inovasi anu saé, dipercaya, sareng jasa", taat kana jalur pangembangan anu luhur, énggal, sareng propésional, taat kana pamikiran anu berorientasi sareng jalma, sareng ngalaksanakeun "teu aya pangsaéna, ngan ukur langkung saé "R&D sareng manufaktur Filsafat, ngudag daérah" enol cacat dina produk sareng enol jarak dina jasa ", ngalangkungan manajemén ilmiah, inovasi téknologi sareng jasa mérek, kami bakal teras-terasan ningkatkeun kamampuan operasional komprehensif perusahaan sareng daya saing pasar, sareng narékahan ngawangun mérek kuat "AGKNX", didaptarkeun pikeun industri kompresor Cina Nyumbang kana revitalisasi sareng pamekaran Cina.

A Rotary Screw Air Compressor mangrupikeun kompresor anu ngagunakeun mékanisme perpindahan positip tipe-rotary, anu disebut screw rotary, air-end. Rotary Screw Compressors ilahar dipaké pikeun ngaganti kompresor piston, dina aplikasi komérsial sareng industri, dimana peryogi jumlahna ageung hawa tekanan tinggi. Ngaran sanés anu dianggo (sanaos henteu sering) nyaéta "kembar sekrup kompresor".

Prosés komprési Rotary Screw mangrupikeun rada béda tibatan kompresor piston résiprokal, sabab udara-end Rotary Screw ngahasilkeun komprési dina gerakan nyapu anu teras-terasan. Aya sakedik pisan denyut atanapi aliran gelombang, anu lumangsung sareng kompresor piston. Rotary Screw Compressors ogé nganggo dua sekrup ngawangun hélik antar-twined, katelah rotors, pikeun ngompres hawa. Rotor ieu mesin mesin pikeun kasabaran anu ketat pisan, dimana vanes dina rotors ampir keuna, sareng biasana ngan ukur sababaraha rébu inci sakali.

Dina komprési Rotary Screw Screwor anu dibanjiran minyak, minyak pelincir sasak ruang antara van rotor, duanana nyayogikeun segel hidrolik sareng mindahkeun énergi mékanis antara nyetir sareng nyetir rotor. Hawa asup kana sistem dina "sisi sedot" tina tungtung hawa sareng ngalir ngalangkungan van rotor nalika rotasi sekrup diputer. Rotor antar-pasang maksa hawa sareng minyak ngalangkungan tungtung hawa, anu antukna kaluar dina tungtung bénten. Hawa sareng minyak teras ngalangkungan prosés pamisahan. Hawa tiis sareng dialirkeun kana garis hawa sareng panarima. Minyak ogé didinginkan, disaring sareng dialihkeun deui kana tungtung hawa dina sistem loop anu ditutup.

 

Kompresor screw 7

Kami nyandak seueur pilihan Komprési Udara Sekrup Rotary pikeun nyumponan kabutuhan unggal aplikasi Mésér online atanapi nelepon staf anu berpengetahuan kami pikeun ngabantosan anjeun milarian kompresor pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.

Nalika ngeunaan kompresor hawa tipe sekrup, umumna, aya dua jinis, tipe single-screw sareng jinis kembar-sekrup (atanapi ganda-sekrup). Kami bakal ngabandingkeun antara dua jinis kompresor udara ieu.

Bedana Kompresor hawa tunggal-screw Kompresor hawa kembar-sekrup

struktur

Rotor sekrup sareng dua starwheels simétris.
Alur sekrup sareng témbok jero casing mangrupikeun volume dasar anu katutup. Supados gas tiasa ngahontal tekanan anu diperyogikeun.
Éta ngagaduhan ciri struktur saderhana, volume alit, sareng sajabina.
Kompresor kembar-screw mangrupikeun kompresor perpindahan positip ganda-aci.
Pasangan utama (lalaki) (bikang) dua rotor kerjasama pikeun ngawangun pasangan meshing.
Profil huntu tina rotor utami sareng bantu ngabentuk jilid dasar anu tertutup kalayan témbok jero tina casing.

prinsip gawé

Motor ngirimkeun kakuatan ka poros sekrup ngalangkungan kopling atanapi sabuk. Sekrup nyurung roda bintang pikeun muter.
Gas asup kana alur sekrup tina ruang nyeuseup. Pelabuhan knalpot sareng ruang knalpot komprésikeun gas, sareng éta dikaluarkeun.
Peran kabayang bintang sami sareng piston kompresor réspon réspon. Nalika éta ngalir relatif ka silih, volume anu ditutupan laun ngirangan. Teras bénsin dikomprés.
Motor nyetir rotor utami ngalangkungan kopling, ningkatna kagancangan, atanapi sabuk. Rotor utama langsung nyorong rotor bantu pikeun muterkeun babarengan.
Dina aksi tekanan négatip relatif, hawa diseuseup. Gas diangkut sareng dikomprés dina handapeun anastomosis tina sela waos sareng alur waos.
Nalika permukaan meshing rotor janten komunikasi sareng port knalpot tina casing, gas anu dikomprés mimiti dileupaskeun.

Sejarah téknis

Panemuan jinis sekrup tunggal langkung ti sapuluh taun ka pengker tibatan jinis kembar-sekrup. Penemuan kompresor kembar-sekrup tadi.

Kasaimbangan kakuatan

Gaya radial sareng aksial tina sekrup sacara otomatis saimbang. Gaya gas pakéan planet peryogi kakuatan anu cukup sareng kaku. Rotor sekrup ngagaduhan gaya radial sareng aksial ageung. Rotor sekrup diperyogikeun ngagaduhan kakuatan sareng kaku anu cekap. Bantalanna kedah nanggung beban ageung tungtungna.

Reliability

Roda béntang mangrupikeun bagian anu rentan. Kusabab masalah material, éta biasana hirupna ngan ukur sababaraha rébu jam.
Upami éta dianggap salaku bahan konsumsi, moal aya masalah réliabilitas anu sanés.
Kusabab beban bantalan anu beurat, waktos perombakan kalolobaan kompresor sekrup nyaéta 20,000 dugi 50,000 jam. Bantalanna kedah diganti sareng nilaina tinggi.

Bising sareng Geter

Kasaimbangan gaya anu saé, noise low, sareng geter, umumna 60 ~ 68dB (A). Kasaimbangan gaya goréng, noise frekuensi tinggi nalika rotor meshes, umumna 64 ~ 78dB (A).

Waragad pembuatan

Bantalan biasa tiasa dianggo pikeun sekrup sareng bantalan roda bintang. Biaya pembuatanna langkung handap. Kusabab beban anu cukup ageung tina rotors dua-sekrup, bantalan kalayan presisi anu langkung luhur diperyogikeun. Biaya pembuatan langkung ageung.

Pangropéa sareng perbaikan

Teu hésé pikeun ngajaga sareng ngalereskeun. Pangropéa tina kembar-screw pisan saderhana. Salaku panggunaan skala ageung tina kembar-sekrup, beuki seueur teknisi pikeun perbaikan mesin utama. Ayeuna, teu kedah deui ka pabrik atanapi dukungan pabrikan.

Lingkup aplikasi

Éta tiasa dianggo dina tekanan tinggi sareng cocog pikeun kasempetan anu tekanan tinggi.
Rotor sekrup tunggal sareng roda bintang aya dina kontak panyegelan. Langkung gampang pikeun ngahontal minyak-gratis kalayan kecepatan low.
Éta ngan ukur tiasa dianggo dina aplikasi sedeng sareng tekanan low, pikeun kakuatan, kulkas, sareng transportasi gas. Umumna kirang ti 4.5MPa.
Kusabab rotors henteu tiasa langsung bolong tanpa pelumasan minyak, éta peryogi kecepatan gancang (biasana di luhur 10,000 rpm). Efisiensi na handap.

Jinis Komprési Udara Sekrup Rotary

 

Kompresor hawa sekrup Rotary ogé sayogi dina dua aplikasi primér: bebas minyak sareng minyak nyuntik. Ieu ngarecahna:

Kompresor screw 8

Minyak Gratis - Gears éksternal nyingkronkeun posisi unsur-unsur screw counter-rotating, sareng, sabab rotors henteu kontak sareng nyiptakeun gesekan, henteu diperyogikeun pelumasan dina ruang komprési. Hasilna, hawa anu dikomprés henteu nganggo minyak. Rékayasa Precision dina perumahan ngajaga kabocoran tekanan (jeung tetes) ti sisi tekanan kana inlet dina minimum. Sareng kusabab babandingan tekanan internal diwatesan ku bédana suhu hawa antara inlet sareng palabuhan debit, kompresor sekrup bebas minyak sering diwangun ku sababaraha tahapan sareng pendinginan antar-tahap pikeun memaksimalkan jangkauan tekanan. Gearbox anu nyetir mékanisme na memang ngandung pelumas; bebas minyak ngarujuk kana rohangan komprési nyalira, sareng hawa anu dikirimkeun bébas tina rereged asing saluareun anu dipendakan sacara alami dina hawa anu ngalangkungan asupan.

Lubricated Minyak - Dina kompresor hawa sekrup puteran anu disuntik cair, cairan disuntik kana ruang komprési pikeun niiskeun sareng pelumas bagian-bagian kompresor anu mindahkeun bagian, pikeun niiskeun hawa anu dikomprés dina kamer, sareng ngabantosan ngirangan kabocoran tina balikeun kana rohangan nalika dikaluarkeun . Sedengkeun minyak mangrupikeun cairan paling umum anu dianggo ayeuna kusabab sipat pelumas sareng panyegelanana, cai sareng polimér sanés dianggo kadang-kadang. Minyak teras dipisahkeun sareng ngalangkungan saringan sareng langkung tiis sateuacan siklus deui kana prosésna deui. Hawa dikomprés masih tiasa panas sareng sering kali dijalankeun ku cooler, gumantung kana panggunaan akhir.

Kieu carana kumaha sekrup rotary anu dibanjiri ku minyak compressors jalan

 

Kompresor screw 9

 

  1. Hawa asup kana kompresor ngalangkungan klep inlet.
  2. Hawa teras ngumbara ngalangkungan garis kontrol tekanan sareng kana klep régulator. Prosés ieu netepkeun tekanan hawa pikeun sistem.
  3. Duanana minyak sareng hawa asup kana kompresor, dimana éta ngagabung kana halimun. Hawa ngarambat panjang sekrup puteran anu cocog sareng janten dikomprés.
  4. Saatos kaluar tina kompresor, hawa sareng halimun minyak lebet kana tanki pemisah minyak primér. Tangki nganggo gaya séntipugal pikeun ngajantenkeun molekul minyak babarengan, ngabentuk titisan anu tumiba kana handapeun bak. Minyak teras tiasa didaur deui kana kompresor hawa kanggo angkatan udara salajengna.
  5. Hawa teras lebet kana saringan pisah sékundér, anu salajengna nyucikeun hawa sareng ngaluarkeun langkung seueur minyak.
  6. Hawa bébas minyak teras kaluar tina sistem, kana bak cadangan atanapi alat atanapi mesin hawa anu nyambung.
  7. Minyakna angkat tina bak pemisah kana minyak anu langkung tiis. Salajengna, éta ngalangkungan saringan anu ngaluarkeun lebu naon waé teras teras dipulangkeun ka kompresor hawa.

RS Series compressors ngagabungkeun operasi anu épéktip sareng daya tahan anu luar biasa dina lingkungan anu paling nuntut.

Tinggi-tungtung operasi Sederhana tahap tunggal pompa vane rotary vane        

Kontrol STANDAR
Tampilan kalebet gauge tekanan sareng sump sump, gauge suhu, meter méter, saklar shutdown suhu udara / minyak dua kali ganda kalayan lampu anu nunjukkeun, tombol start-stop, saklar kontrol dobel opsional opsional, beban / unload switch, lampu sayaga, kakuatan dina lampu sareng opsional Indikator PSID.
• Kontrol modulasi
• saklar kontrol Timed Dual anu genah
• Beban / Unload saklar
• Jam méteran & gauge suhu
• Suhu ganda ganda pareuman saklar

Éléktronik Kontrol Éléktrik
Merenah ayana sareng panto aksés hinged. Diwangun di garis starter magnét kalayan panyalindungan thermo overload mastikeun umur motor anu panjang. Sirkuit kontrol 120 volt kalayan panyalindungan sekering disayogikeun kanggo operasi anu aman. Panel kontrol standar NEMA 1 asalna UL sareng CUL didaptarkeun sareng komponén listrik UL sareng CSA disatujuan. Wye-Delta Starters nyaéta standar dina 125 dugi ka 300 HP.

KOMPONEN KUALITAS
Diwangun kana tingkat kinerja sareng reliabilitas anu paling luhur.
• Daya tahan anu hadé nanganan bahkan aplikasi anu paling nuntut
• pamisahan efisiensi-tinggi na filtration pikeun umur panjang
• Komponén ageung ukuran pikeun maksimal dina reliabiliti sareng uptime maksimum
• Sub-pigura kasar pikeun mangtaun-taun operasi bébas masalah

DESAIN PAKEJ SUPERIOR
Desain mantap mastikeun uptime maksimum.
• Desain kabuka nawiskeun aksés gampang pikeun sadaya komponén - henteu kedah ngaleungitkeun panél atanapi kurung
• Desain kasar sareng bebas bocor
• ngalayanan Gampang pikeun biaya kapamilikan murah

 

Kompresor screw 10

Kontroler ICOMMANDiCommand Controller
Kalayan iCommand-Touch opsional, layar warna lengkep nampilkeun grafik anu néwak sareng ngalacak panggunaan hawa anu nyata, sacara real-time ku jam, dinten, minggu sareng bulan. Data sajarah tiasa dicandak iraha waé saatos tina layar layar. Trending data ngajaga jari anjeun dina pulsa sistem udara anu dikomprés anjeun. Terus ngalacak tekanan, suhu, kuantitas hawa sareng panggunaan pikeun gampang diagnosa sareng ngaoptimalkeun sistem hawa pepelakan anjeun.
• Kontrol Layar Sentuh Sederhana
• Napigasi Intuitif
• Candak Trending Data Real-time sareng Sejarah
• Justru nganteurkeun hawa anu dikomprés kana panggunaan

 

KONSUMSI DAYA RENDAH
Dirancang pikeun efisiensi anu luar biasa.
• Profil maskapai laju-gancang éksklusif ngahasilkeun pangiriman udara anu langkung luhur bari ngirangan konsumsi listrik
• téknologi kontrol kabuktosan pikeun hemat daya sareng stabilitas tekanan dina sadaya beban paménta
• NEMA Premium Kekecapan motor
• Turun tekanan internal anu handap ningkatkeun efisiensi

ENGINERIS Fokus PELANGGAN
Kalenturan pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun.
• Desain kabuka ngamungkinkeun kalenturan pikeun nyumponan kabutuhan aplikasi unik
• Rentang ageung pilihan pabrik pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan masing-masing

model
kapasitas
FAD (CFM)
motor
tank
dimensi
beurat
(Henteu ditutup)
100 psi
125 psi
150 psi
175 psi
HP
Gal.
(L x W x H Dina.)
lbs.
RSB-15B
69
59
51
45
15
-
60 x 41 x 39
940
RSB-15T
69
59
51
45
15
80
73 x 41 x 65
1175
RSB-20B
92
81
76
65
20
-
60 x 41 x 39
985
RSB-20T
92
81
76
65
20
120
73 x 41 x 65
1305
RSB-25B
111
101
92
84
25
-
60 x 41 x 39
1060
RSB-25T
111
101
92
84
25
120
77 x 41 x 69
1380
RSB-30B
135
125
113
101
30
-
60 x 41 x 39
1150
RSB-30T
135
125
113
101
30
120
77 x 41 x 69
1420
RSB-40B
189
173
150
140
40
-
72 x 53 x 44
1425
RSB-40T
189
173
150
140
40
200
80 x 53 x 81
1745
RSB-50B
220
204
186
170
450
-
72 x 53 x 44
1600
RSB-50T
220
204
186
170
450
200
80 x 53 x 81
1920

Naon anu damel AGKNX janten Panyekel Screw Air Compressor pangsaéna di Cina

Aman tur merenah

Kompresor hawa sekrup Rotary luar biasa merenah upami aranjeunna nganterkeun hawa anu diperyogikeun tanpa lirén, sareng kasus kacilakaan anu aya dina mesin ampir teu kadéngé.

umur panjang

Kompresor kami dipikaterang salami sababaraha jam damel teras-terasan mangtaun-taun. Aranjeunna didamel pikeun awét sareng kerja keras janten usaha anjeun tiasa tetep lancar. Sareng anjeun moal hariwang ngeunaan downtime sareng alat-alat kami anu dipercaya.

Diwangun ku bahan kualitas luhur

Kami ngagaduhan kompresor sekrup anu pangsaéna di dunya sareng aranjeunna dijantenkeun lami. Kompresor kami didesain nganggo bahan bermutu anu bakal ngajantenkeun padamelan anjeun langkung gampil sareng produktif. Sumawona, kusabab pangwangunan anu kuat, kami mastikeun anjeun moal hariwang ngeunaan pangropéa atanapi perbaikan sareng tiasa tahan sababaraha jam panggunaan kontinyu.

Gampang kanggo mulasara

Maskapai profil Agknx Sigma nyayogikeun tabungan 20-30% tina kompresor kalapa ukuran anu tiasa dibandingkeun. Kompresor ieu mangrupikeun drive langsung kalayan coolers anu gampang dibersihkeun sareng Sigma Control 2 anu inovatif & sumber pikeun konservasi énergi anu pamungkas sareng inpormasi perawatan.

Pilihan hemat biaya

Ningkatkeun téknologi sareng fungsina kami nyayogikeun anjeun produk anu langkung épisién anu bakal ngahémat artos dina jangka panjang. Janten, anjeun moal hariwang perkawis biaya perawatan tinggi atanapi perbaikan mahal kusabab desain awét kami.

Ngahasilkeun kirang noise

Kompresor sekrup Rotary mangrupikeun palaku paling tenang di sadayana. Kusabab aranjeunna henteu ageung sareng gaduh téknologi noise-dampening anu ngajantenkeun aranjeunna langkung merenah pikeun disimpen dimana waé. Kumisan ti operasi sepi, aranjeunna nyayogikeun lingkungan kerja anu aman.

Apt pikeun sagala jinis panggunaan

Kami ngadamel sababaraha jinis kompresor udara sekrup anu tiasa dianggo pikeun mékanisme industri anu beurat anu meryogikeun gas dina jilid sareng tekanan anu langkung luhur. Janten pabrik top kompresor sekrup éta tanggung jawab urang pikeun nyayogikeun kompresor udara urang sareng reliabilitas kelas dunya.

Kisaran Compressors kami

Ngahontal Tujuanana anjeun

Konsép Perusahaan

Perusahaan taat kana tujuan manajemén kualitas heula, pamor anu luhur.

Angkatan Téknis Kuat

Gaya téknis anu kuat, langkung saé pikeun produk anu sami di Jepang sareng Jérman, mangga tingali perbandingan pompa vakum kanggo inpormasi lengkep. Produksi canggih sareng peralatan uji coba, palaksanaan ketat sistem manajemen mutu ISO9001, produk parantos kéngingkeun sertifikasi CE, sareng séri ep parantos lulus uji coba sareng sertifikasi Amérika Serikat

24 / 7 Rojongan Palanggan

Dukungan jasa 24 × 7 mangrupikeun jasa pangsaéna di perusahaan. Dukungan jasa 24 × 7 nyayogikeun jasa kualitas iraha waé, dimana waé di dunya.

Kompresor screw 11
Kompresor screw 12

Kami parantos ngawangun reputasi anu hadé dina waktosna ku nyayogikeun produk kualitas dina harga kalapa kalayan layanan palanggan anu luar biasa. Janten, upami anjeun meryogikeun perlengkapan modéren maka anjeun bakal datang ka tempat anu leres. Pikeun parios koleksi urang didatangan kami https://roots-vacuum-pump.com/vacuum-pumps/

Mimitian paguneman sareng kami ku email di sales@roots-vacuum-pump.com

Siap ngamimitian?

Tetep kontak atanapi mesen produk