0 Item

Pompa vane Rotary

Pompa vane rotary mangrupikeun mesin anu cerdik sareng dina bentuk anu paling dasar, sapertos anu sapertos kompresor udara anu sanés. Pompa tiasa dianggo ku nyeuseup di rohangan pompa ku klep asupan sareng klep knalpot anu nyiptakeun komprési dina jero alat kanggo nguseup molekul sapertos lebu, kokotor, sareng partikel-partikel sanés anu caket atanapi anu kontak sareng éta.

  • Pamilih throughput anu unik ngamungkinkeun pompa dioptimalkeun pikeun aplikasi tekanan tinggi sareng rendah
  • Leungeun baju aci karasa pikeun reliabiliti & durability
  • Gas Ballast - tingkat ngompa nguap pangluhurna di kelas! Pamakéan Gas Ballast Oil Return disarankeun pisan
  • Gas Ballast Oil Return aksésori unik ngamungkinkeun: Balik deui minyak sareng gas ballast sakaligus 3 sétting anu béda Ditambah gampang pikeun saringan halimun anu aya
Pompa vane Rotary 1

Pompa dioperasikeun dina gerakan sirkular sareng ku muterkeun éta nyiptakeun tekanan anu maksakeun cairan anu kajebak ngalangkungan pipa debit. Vanes anu napel di jero gaduh bilah anu kabuka nalika muterkeun nuju pipa debit; cairan di jero teras buru-buru kaluar tina bilah anu sami nalika muterkeun deui kana pipa asupan bari nyusu langkung ti handap tingkat taneuh sareng unggal rotasi. Kusabab panggunaan gaya kasar, pompa ogé dikenal salaku kapindahan positif.

Sakumaha dingaranan ku dirina sorangan, pompa vane gaduh vane ngawangun bentukna segi opat naék kana slot dina rotor anu berputar di jero wadah pompa asimétri. Nalika rotor mimiti damel, wadahna nginduksi baling-baling pikeun ngalih ka na mudik kaluar tina slot pikeun némpél témbok kontainer sareng néwak cairan antara slot sareng rotor. Mékanisme na tetep jalan dugi ka dipaksakeun sareng disiram kaluar tina portal outlet.

Bubuka parusahaan & Kakuatan kantos

Grup Pompa Vakum anu kantos-kakuatan. perenahna di Kota Wubei, anu katelah "Kampung Pompa sareng Klep di Cina". Pabrikan pompa vakum kami sareng distributor pompa vakum-khusus kana produksi pompa vakum anu gaduh pangalaman éksténsif dina bidang ieu. Ngaliwatan dedikasi sareng kerja keras tim ngora urang, produk kami ngaraosan reputasi tinggi di bumi sareng luar negeri. Produk utama kami kalebet pompa vane rotary vane ...

Pompa vane Rotary 2

 

Pompa vane Rotary 3 Pompa vane Rotary 4

Panggung Tunggal Rotary Vane Vacuum Pump

Katerangan Singkat:

Item Unit X-40 Dipeunteun Kacepetan m3 / h 40 Tekanan Luhurna mbar 0.1-0.5 Noice dB (A) 64 Suhu damel ℃ 83 Konsumsi minyak L 1.5 Nguap diijinkeun tekanan mbar 40 Tingkat hisap tina uap kg / h 0.6 Whorl tina inlet inci Rp1 1 / 4 "Whorl outlet outlet Rp1 1/4" Motor dipeunteun kakuatan kW 1.1 Motor dipeunteun puteran speed rpm 1440 Total beurat kg 48 Vakum pump size cm 65 * 30 * 28 Dimension AB…

Pompa vakum vane Rotary pikeun industri otomotif

Éta tiasa dianggo dina produksi sareng departemén panilitian ilmiah tina metalurgi, mesin, éléktronik, industri kimia, industri ringan, minyak bumi, ubar jeung sajabana.

Umur sabeulah panjang, low noise, easy maintenance, tiasa tahan uap cai tinggi, interval pangropéa anu panjang

1. Low noise, low geter, pendinginan hawa, merenah sareng gampang dianggo.

2. Éta masih tiasa dianggo saé dina lingkungan suhu luhur sareng ngajaga kecepatan ngompa anu saé dina tekanan vakum anu handap.

3. Unsur saringan internal sareng saringan tiasa ngahontal pangaruh nyaring anu langkung luhur, sareng klep hiji arah anu diwangun nyegah minyak vakum balik deui.

4. Struktur saderhana, ukuran alit, hemat rohangan, konsép multi-fungsional, tiasa disaluyukeun sareng konfigurasi khusus konsumén, pangropéa saderhana.

5. Ngadopsi desain tunggal-tahap, vakum pamungkas tiasa ngahontal 0.1 mbar abs, sareng aliranna tiasa nyayogikeun 20-750 m3 / jam (50Hz), 900m3 / jam (60Hz);

6. Sabeulah didamel tina bahan komposit, kuat sareng awét.

7. Desain anu didasarkeun ku hawa diadopsi salaku standar, tapi alat pikeun nyéépkeun cai tiasa ditambih, anu cocog pikeun dianggo di lingkungan anu suhu kamarna langkung luhur.

8. Klep ballast gas bawaan tiasa ngadamel hawa anu langkung lembab, sareng aya pemisah kabut minyak anu efisien di jero, janten prosés pamasanganana saderhana pisan.

9. Motor nyoko kana motor épisiénsi tinggi IE2 Éropa, anu ngahémat listrik sareng perjalanan jauh.

10. Éta tiasa nyayogikeun sababaraha sistem vakum pikeun sababaraha kasempetan anu meryogikeun tekanan négatip sentral, dipercaya sareng awét, cocog pikeun aplikasi vakum kasar sareng sedeng.

11. Éta tiasa dianggo nyalira atanapi salaku pompa cadangan kanggo pompa vakum tinggi sanésna atanapi pompa vakum ultra-luhur, sareng salaku pompa sateuacan pikeun pompa vakum ultra-luhur.

    Pompa vane Rotary 5

    Pangalaman présipitasi
    Fokus kana sistem vakum salami 16 taun, pangalaman industri anu beunghar, téknologi manufaktur profesional

    Satengah harga, dua kali kualitasna
    Boh hargana boh kualitasna tiasa ngahijikeun cakar lauk sareng cakar bear. Kinerja kelas dunya ngan ukur satengah harga

    Sanding rupa
    Éndah sareng awét, unggal jéntré parantos digosok kalayan ati-ati, janten alat-alat vakumna ogé artistik

    Diakuan ku seueur perusahaan terkenal
    Kualitas taun parantos nyiptakeun reputasi sareng dipercaya ku seueur perusahaan terkenal sapertos Huawei sareng Gree

    Ngolah ngirangan noise
    Supados awét sareng gampang dianggo, téknologi Jérman parantos ngalaksanakeun perawatan pangirangan noise, perlindungan lingkungan sareng hemat énergi langkung bébas hariwang

    Urusan umum
    Urusan umum
    Ti produksi, penjualan dugi ka perawatan, kami nyayogikeun prosés jasa anu lengkep, janten urang tiasa langkung gampang nyumponan kabutuhan pelanggan

    Sistem Pompa Rotary Vane

     Kombinasi pompa diafragma tugas kimia sareng pompa vane rotary dikembangkeun pikeun ngamangpaatkeun spésifikasi anu kuat pikeun masing-masing jinis pompa.

    Pompa diafragma tugas kimia dua tahap sanggup nahan gelas korosif sareng nyabut kondensat anu dihasilkeun sateuacan diserep dina minyak pompa vane puteran dua tahap ku teras-teras nyuling minyak nalika dioperasikeun.

    Pompa vane rotary nyayogikeun vakum pamungkas anu langkung handap sareng bakal gaduh umur panjang sareng minyak pompa bébas tina kontaminasi. Hasilna nyaéta sistem pompa vakum sareng kamampuan vakum tina pompa vane rotary digabungkeun sareng kamampuan pelarut sareng penanganan asam tina pompa diafragma PTFE.

    Salaku tambahan kana modél sistem standar, Ever-Power nawiskeun deui sistem pompa kombinasi pamundut, kalebet sistem anu gaduh voltase sareng frekuensi anu béda.

    Di sagigireun pompa vane rotary sareng pompa diafragma, sistem vakum Chemvac diwangun ku separator mist oil (AKD), botol separator, tolok vakum kotak minyak, kabel listrik, colokan, sambungan flange alit KF, clamp sareng cincin pusat sareng beban minyak Labovac 14 .

    Aplikasi: Vakum manifold, Freeze drying (Lyophilisation), Industrial Applications

    Pompa vane Rotary 6

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Pompa vane rotary laboratorium mobile dina sistem china parantos dirancang khusus pikeun dianggo di laboratorium kimia. Pangwangunanana ngahaja dijaga saderhana, ringkes sareng jelas disusun. Jebakan tiis hulu ngamungkinkeun bahkan uap anu langkung ageung tiasa dipompa tanpa beban pompa tambahan. Pembuluh Dewar ngajaga pompa tina uap kimia. Komo deui, pemisah kabut minyak (AKD) néwak halimun minyak.

    Aplikasi: oven vakum, Industrial, Vakum manifold, Concentrator

    Sistem akar

    Sistem pompa akar lengkep, dioptimalkeun sareng sistem vakum kompak anu diwangun ku pompa akar sareng pompa pendukung putaran vérder dua tahap. Sistem pompa akar parantos mapan dina seueur bidang produksi sareng panilitian dimana kecepatan pompa ageung diperyogikeun dina tekanan dina kisaran vakum anu kasar sareng alus. Akar blower dikontrol ngalangkungan konverter frékuénsi pikeun kéngingkeun ramp-up tina blower root sareng pompa vane rotary dina waktos anu sami.

    Perks tina pompa vane kami

    sasakabeh bisa rarancang

    Desain pompa vane sampurna pikeun nanganan kisaran cairan bersih viskositas rendah dugi sedeng, kalebet anu dina suhu luhur sareng cairan sanés anu tiasa dipendakan dina kahirupan sadidinten anjeun. Kontak logam-ka-logam saeutik hartosna anjeun moal ngagaduhan masalah sareng cairan anu garing atanapi janten sesah kanggo dirobihna.

    Pangropéa low

    Pompa vane dirancang pikeun perawatan anu low sabab baling-baling gampang diganti. Ieu ngandung harti yén pompa ieu meryogikeun sakedik waktos, sareng éta ogé henteu ngaluarkeun artos seueur.

    Di sagigireun éta, baling-baling tiasa gampang dipiceun ku panangan dina ngan sababaraha detik nalika diperyogikeun anu ogé ngaheéat seueur waktos.

    Kamampuan nguseup saé

    Kusabab segel ketat antara baling-baling, rotor, sareng casing pump, vane pumping benefit sareng nawiskeun kamampuan hisap anu saé anu ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun stripping tank.

    Bisa beroperasi tanpa cairan pikeun jangka pondok

    Nalika ngeunaan pompa vane Rotary di Cina, éta ogé pilihan anu hadé pikeun anu hoyong pompa na pernah kedah dipareuman, sabab pompa ieu ngagaduhan kamampuan pikeun ngajalankeun tanpa cairan ngasupkeun pompa pikeun waktos anu pondok.

    Pompa vane Rotary 7

    Ngahontal cita-cita anjeun

    Konsép Perusahaan

    Perusahaan taat kana tujuan manajemén kualitas heula, pamor anu luhur.

    Angkatan Téknis Kuat

    Gaya téknis anu kuat, langkung saé pikeun produk anu sami di Jepang sareng Jérman, mangga tingali perbandingan pompa vakum kanggo inpormasi lengkep. Produksi canggih sareng peralatan uji coba, palaksanaan ketat sistem manajemen mutu ISO9001, produk parantos kéngingkeun sertifikasi CE, sareng séri ep parantos lulus uji coba sareng sertifikasi Amérika Serikat

    24 / 7 Rojongan Palanggan

    Dukungan jasa 24 × 7 mangrupikeun jasa pangsaéna di perusahaan. Dukungan jasa 24 × 7 nyayogikeun jasa kualitas iraha waé, dimana waé di dunya.

    Pompa vane Rotary 8
    Pompa vane Rotary 9

    5 Tip Pikeun Ngadamel Rotary Vane Pumps Anjeun Tukang Panjang

    1. Entong ngawatesan pipa knalpot
    Pastikeun yén pipa knalpot henteu diblokir ku alat mékanis atanapi kokotor akumulasi dina pipa knalpot. Ngalaksanakeun prosedur pangropéa anu teratur sareng lengkep bakal ngabantosan garis produksi kabuka. Salaku tambahan, punten nempatkeun pompa sacara saksama supados pipa knalpot gaduh cukup rohangan knalpot.

    2. Tetep pompa tiis
    Pompa vane Rotary-POWER kantos-tiis tina hawa. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah nempatkeun pompa dina daérah anu berventilasi saé pikeun nyegah teuing panasan sareng gangguan fungsi.

    3. Anggo saringan kualitas
    Upami anjeun gaduh partikel dina ruang damel anjeun, anjeun kedah gaduh saringan kualitas anu cekap pikeun nyegah partikel-partikel ieu lebet kana sistem pompa.

    4. Anggo ballast bénsin
    Upami anjeun ngajalankeun pompa dina kaayaan atmosfir normal, uap cai bakal ampir-ampiran nembus kana sistem vakum. Nalika uap asup, éta tiasa nyababkeun masalah operasional anu serius, sapertos nyegah pompa tina ngahontal tekanan anu optimal.

    5. Ngaleungitkeun halimun minyak
    Kabut minyak atanapi haseup dina port knalpot tina pompa tiasa bahaya pikeun kaséhatan sareng nyababkeun bobo dina pompa. Pikeun mastikeun operasi anu aman, punten pilih panyabut kabut minyak anu cocog pikeun pompa anjeun.

    Kisaran produk kami ogé kalebet:

    Janten upami usaha anjeun meryogikeun dinamo alit ieu maka moal aya anu tiasa ngéléhkeun produk urang di pasar. Ngagunakeun téknologi modéren sareng evolusi pompa kami dirancang pikeun nyumponan sadaya sarat. Di sagigireun sadayana, kami yakin tetep sareng kualitas pikeun nyayogikeun 100% kepuasan pelanggan. Janten upami anjeun hoyong mésér alat-alat anjeun ti kami maka anjeun tiasa ngalangkungan halaman wéb kami sareng mariksa inventarisasi https://roots-vacuum-pump.com/vacuum-pumps/

    Pikeun patarosan anu sanés, anjeun ngahontal kami ngalangkungan email sales@roots-vacuum-pump.com

    Siap ngamimitian?

    Tetep kontak atanapi mesen produk