0 Item

Pompa Vakum Rotary Piston

Pompa piston puteran mangrupikeun pompa perpindahan positip positip otomatis anu tiasa nganteurkeun minyak volume tinggi, cairan kentel sapertos résin sareng suluh sacara éfisién. Ngompa péstol puter biasana nanganan dugi ka 20,000cst sareng suhu dugi ka 300 ° C.

 

Pompa piston puteran dioperasikeun ku piston ngageser bulak-balik sapanjang alur rotors narik cairan kana inlet pompa. Rotorna beroperasi sapertos klep rotary anu ngamungkinkeun pompa janten mandiri. Dua piston langsung disetir operasi dina silinder kembar. Piston ngalir ka arah Pusat pompa nalika caket saluran pompa sareng nalika éta nuju ka arah outlet pompa éta ngalir sapanjang rotor ngusir cairan ngalangkungan outlet.

Pompa piston puteran 1

Biaya siklus hirup low

Laju muter gancang, réliabilitas anu optimal sareng biaya siklus hirup anu murah. Desain hemat rohangan sareng tapak leutik sareng unit mandiri dikirimkeun siap dipasang.

Ngurangan pangropéa

Dipasang ku mizer cai pikeun ngaleutikan konsumsi cai sareng ngaoptimalkeun suhu ngajalankeun nawiskeun réliabilitas tambahan sareng waktos anu langkung lami antara maintenanc

Pelumasan otomatis

Sistem pelumasan otomatis nyayogikeun aliran minyak kana bantalan sareng permukaan sealing sareng nyegah aliran deui kana sistem upami gagal listrik atanapi leungitna vakum.

konstruksi terjal

Konstruksi anu kuat sareng konstruksi beusi mulur nyayogikeun operasi anu dipercaya. Pitur desain éfisién sareng waktos anu luhur kalayan bagian anu sakedik pindah sareng clearance ageung.

Pompa Piston Rotary EP-RPP

Tinggi-tungtung operasi Sederhana tahap tunggal pompa vane rotary vane

Laju Aliran

Nganti 64 m³ / jam

Sirah (Tekanan)

Dugi ka 5 bar

Ukuran Sadia

Tina 3/8 "dugi ka 4"

Suhu operasi

Hingga 300 ° C

viskositas

Dugi ka 200,000 cSt

Pilihan Drive

Motor listrik, Motor hidrolik, V-Beubeur

Bahan konstruksi

Tuang Beusi, Baja Karat sareng Perunggu

 

 

EP-RPP Sundapompa piston otary di Cina mangrupikeun pompa self-priming volumetrik positip positip, kalayan kamampuan self-priming anu hebat, éta ogé tiasa dianggo sacara tibalik hartosna sedot tiasa janten sisi debit upami diperyogikeun fitur anu ngabantosan pisan pikeun ngamuat, ngaunduh sareng nyampur aplikasi, pompa ieu tiasa nanganan rupa-rupa cairan anu cukup ageung tina low (10 cSt) dugi viskositas tinggi (200,000 cSt) sareng maks. suhu 300 ° C. Pompa ieu tiasa ngajaga efisiensi volumetrik tinggi bahkan nalika ngompa cairan anu kentel pisan ieu dibarengan kamampuan nyerepna anu luhur ngajantenkeun pompa piston puteran urang janten pilihan anu paling cocog pikeun paling prosés, mindahkeun, nganyahokeun sareng nyampur aplikasi.

 

Pompa piston puteran 2

 

Fitur Desain / Manpaat:

•        ATEX Certified

•        Kekecapan Tinggi Komo sareng Cairan Cairan Kalintang

•        Suhu Ngarah 300 ° C

•        Kamampuh Priming Luhur

•        Mampuh Ngatur Viskositas dugi ka 200,000 cSt

•        Reversible - Jarum jam sareng Anticlockwise

•        Kapasitas kahontal sacara langsung sabanding sareng kagancangan damelna

 

Aplikasi / Cairan Biasana:

•        Dahareun - minyak anu tiasa didahar, coklat, témpél tomat, macét, madu, mantega, mayonnaise, molase, adonan kueh, tuang garing sareng sajabana

•        Kosmétik sareng seueur deui - detérjen, sabun, pasta gigi, krim kageulisan, parfum, acétone jsb.

•        Bahan bakar sareng minyak - minyak termal, minyak mineral, minyak tanah, solar, minyak suluh, béngsin, roh bodas, toluena, gasoil jsb.

•        Cairan industri - perekat, emulsi, gajih, résin, parafin, aspal, bitumen sareng sajabana

 

Pompa piston

Pompa piston puteran mangrupikeun bentuk pompa hidrolik. Piston anu dianggo ngalegaan dina arah radial sacara simétris sapanjang shift drive.

Pompa mangrupikeun pompa relokasi positip anu nyiapkeun diri, anu tiasa nyampurkeun minyak volume tinggi sareng cairan kandel. Piston puteran manjangan dina jalur radial simétris di unggal drivehaft pikeun ngangkut produk nepi sabab nuju ngompa kaluar tina waduk na. Pompa ieu disiapkeun pikeun digunakeun dina frekuensi ti 60 Hz dugi ka 100 Hz; hartosna éta tiasa épéktip naha anjeun nuju ngompa cai atanapi cairan sanés.

Sumawona, pompa mangrupikeun cara anu épisién pikeun mindahkeun cairan naon waé kalayan viskositas 0 - 20,000 CST (Centistokes) dina suhu mimitian ti handap nol derajat Celsius (-273 ° C), 300 ° C (572 ° F).

Prinsip operasi sareng fitur:

Séri HGL, pompa HG mangrupikeun pompa vakum péston puteran-tunggal sareng silinder tunggal. Éta ningkat pisan séri H pompa péstol puteran sareng kalebet opat patén; kamampuan umumna gaduh paningkatan anu saé.
Pompa vakum péston Rotary mangrupikeun peralatan produksi vakum anu cocog pikeun ngompa gas biasa sareng gas-gas anu kondensasi (nalika ballast gas dianggo). Pompa kedah dipasang ku asesoris anu pas upami gas beunghar ku oksigén, ngabeledug, korosif kana logam ferrous, kimia réaktif ku minyak pompa vakum.
Prinsip operasi nunjukkeun dina grafik prinsip kerja: Piston puteran sareng klep slide ngalangkungan roda écentris anu disetir ku aci dina jero perumahan. Tiang piston tiasa geser sareng ayun bébas dina jalur lengkungan. Kamar pompa sadayana dibagi kana ruang A sareng ruang B ku piston. Nalika aci muterkeun volume ruang A sareng ruang B dirobah sacara berulang, supados tujuan pompa tiasa kahontal.
Séri HGL, pompa HG tiasa janten pompa pendukung nalika digabungkeun sareng pompa vakum anu tinggi ogé beroperasi sacara tunggal. Hal ieu loba dipaké dina peleburan vakum, drying vakum, impregnation vakum sareng uji simulasi vakum tinggi, jst.

Pompa piston puteran 3
Pompa piston puteran 4

Parameter Performance:

ngetik Tekanan Ultimate Total Tekanan Laju ngompa Inlet Diam Outlet Diam Level noise motor daya Konsumsi Cai Tiis beurat
(Pa) (Pa) (L / S) (Mm) (Mm) dB (A) (Kw) (L / mnt) (Kg)
HGL-150 0.3 2 150 100 80 79 11 450 680
HGL-70 0.3 2 70 80 63 78 5.5 350 500
HG-150 0.3 2 150 100 80 79 15 700 860

Pompa Vakum Rotary Piston

Kirimkeun Pompa Vacuum Enquiry

Jinis alat vakum anu kasar nyaéta pompa vakum piston puteran. Industri sapertos aerospace, vakum degassing, évakuasi, drying logam, sareng impregnasi vakum nganggo pompa vakum piston puteran pikeun nyiptakeun vakum. Jenis pompa ieu pikaresepeun nalika nanganan garing, beban non-condensable.

Kumaha Pompa Rotary Piston Nyiptakeun Vakum

sistim vakum piston puteran

  Ngahontal 5 Torr, nanganan sajumlah leutik hawa sareng tilas aseton.

Piston na éksentris kana bolong utama silinder pompa. Gas ditarik kana kamer nalika volume dina "ember" mengembang nalika piston ngalir ngurilingan kamar. Nalika volume ieu maksimal na, émbérna diségél nalika piston nutup tina port inlet. Nalika gas anu disegel muter ngurilingan kamar, gas dikomprés sareng dikaluarkeun tina port outlet dina tekanan anu rada luhur tina atmosfir.

téori operasi piston puteran

Pilem ipis minyak pelincir ngajajar bagian jero rohangan vakum dina pompa piston puteran pikeun ngahontal segel vakum anu langkung saé. Tapi, minyak ieu tiasa janten entrained dina prosés uap sareng aya dina uap debit tina pompa vakum. Gas prosés anu kontaminasi teu tiasa dihindari.

Pompa piston puteran ngagaduhan dua konfigurasi, panggung tunggal sareng dua tahap. Sarupa jeung Pompa vakum ring cair, konfigurasi dua tahap ngagaduhan kapasitas anu langkung luhur dina vakum anu langkung jero tibatan desain tahap tunggal. Komponén tambihan tiasa ditambihan kana sistem vakum piston puteran pikeun ningkatkeun operabilitas sareng genah, kalebet: panyingkir kabut minyak pikeun ngumpulkeun sareng ngadaur mulangkeunana minyak anu diekstraksi, tukang kondensor sareng panarima pikeun ngempelkeun jumlah kondensor dina kaluaran sistem, sareng seueur deui anu sanés .

Naros sareng Kontra:

Pompa piston puteran ngagaduhan seueur kaunggulan:

  • Relatip murah sareng kapasitas tinggi dina tingkat vakum jero (<0.01 Torr)
  • Desain kasar anu ngamungkinkeun umur panjang
  • Tiasa ngijinkeun jumlah pelarut

Watesan jenis pompa vakum ieu sapertos kieu:

  • Henteu tiasa ngatasi cairan atanapi proses pengambilan prosés sabab ieu bakal ngarusak internal pompa
  • Henteu gampang nanganan uap anu kondensasi
  • Pamulihan pelarut henteu mungkin kusabab kontaminasi minyak
  • Desain tiasa ribut

Pompa Piston Rotary Panggung Tunggal

Pompa Rotary Piston Dua Panggung

Pompa piston puteran 5
Pompa piston puteran 6

Pompa Rotary Piston

Unit Pompa Vakum EP-Series parantos direkayasa pikeun vakum nganteurkeun sababaraha jinis bahan résin termoplastik pepelakan lega, kalayan; ongkos mindahkeun kapasitas leutik, sedeng atanapi ageung. Unit kakuatan vakum anu dipasang di lantai sayogi dina sagala umur volt, 3 fase, 50 atanapi 60 Hertz ayeuna. Unit Daya Vakum disayogikeun sareng blow blow vakum kapindahan positip sareng motor TEFC. Unit ieu kumplit sareng vakum sareng klep relief tekanan anu kapisah sareng sadayana unit dilingkupkeun pikeun nangtayungan tanaga pepelakan anu ogé manjangkeun umur motor sareng blower

A Pompa piston puteran di Cina ngoperasikeun sapertos piston liniér tradisional ngalangkungan bulak-balik dina alur dina poros puteran na; Nanging, henteu sapertos pompa anu sanés, dua piston langsung anu ditangtoskeun dianggo dina rohangan kembar sakaligus kusabab kakuatan anu dihasilkeun ngalangkungan rotasi anu tetep dijalankeun dina tiap rohangan.

fungsi

Pompa ieu seueur fungsina. Mimiti, éta dipaké pikeun perdana sistem sateuacan dianggo ku sababaraha cairan anu bakal dipompa dina tungtung operasi. Kadua, upami teu aya cekap tekanan ti stroke piston anu sateuacanna pikeun anu ieu dianggo sapertos anu diarepkeun maka dua piston langsung anu ditangtoskeun damel di kamar kembar sareng aranjeunna bakal ngurus tindakan pompa anu diperyogikeun pikeun nami réncangna bari ogé ngalih silih arah dugi duanana parantos ngahontal kapasitas maksimum! Anu pamungkas sareng anu paling penting, pompa puter ieu tiasa mandiri ku nyalira ku mindahkeun rotor sapertos klep anu ngamungkinkeun aranjeunna nutup sababaraha palabuhan dina waktos anu sanés supados henteu aya gelembung hawa anu kawengku dina motor anjeun atanapi nyababkeun karusakan di tempat séjén.

Pompa piston puteran 7

Ngahontal cita-cita anjeun

Konsép Perusahaan

Perusahaan taat kana tujuan manajemén kualitas heula, pamor anu luhur.

Angkatan Téknis Kuat

Gaya téknis anu kuat, langkung saé pikeun produk anu sami di Jepang sareng Jérman, mangga tingali perbandingan pompa vakum kanggo inpormasi lengkep. Produksi canggih sareng peralatan uji coba, palaksanaan ketat sistem manajemen mutu ISO9001, produk parantos kéngingkeun sertifikasi CE, sareng séri ep parantos lulus uji coba sareng sertifikasi Amérika Serikat

24 / 7 Rojongan Palanggan

Dukungan jasa 24 × 7 mangrupikeun jasa pangsaéna di perusahaan. Dukungan jasa 24 × 7 nyayogikeun jasa kualitas iraha waé, dimana waé di dunya.

Pompa piston puteran 8

   Pompa piston puteran 9

Rotary Piston Pompa Vakum Siapkeun

 

Pompa piston puteran 10

Katerangan Singkat:

Rangkuman EP séri pompa vakum péstol puter set diwangun sareng pompa Akar sareng pompa vakum piston péngkolan. Pompa vakum péso Rotary dianggo salaku pompa pra-vakum sareng pompa vakum panyokong tina pompa vakum akar. Pilihan babandingan perpindahan antara pompa vakum Akar, utamina disebut kana pompa dina jangka panjang ngajalankeun; nalika damel di low vakum, disarankan pikeun milih babandingan perpindahan alit (2: 1 dugi ka 4: 1); upami damel dina vakum sedeng atanapi tinggi, anu langkung ageung…

Nyimpulkeun

Rangkaian pompa vakum période séri EP disetél kalayan pompa Akar sareng pompa vakum péston puteran. Pompa vakum péso Rotary dianggo salaku pompa vakum sareng pompa vakum panyokong tina pompa vakum akar. Pilihan babandingan perpindahan antara pompa vakum Akar, utamina disebut kana pompa dina jangka panjang ngajalankeun; nalika damel di low vakum, disarankan pikeun milih babandingan perpindahan alit (2: 1 dugi ka 4: 1); upami damel dina vakum sedeng atanapi tinggi, babandingan perpindahan langkung ageung (4: 1 dugi ka 10: 1) kedah langkung dipikaresep.

Fitur

● Vakum tinggi, efisiensi nyapekeun tinggi dina sedeng atanapi vakum tinggi, rentang kerja anu lega, hemat énergi anu jelas;

● Rak terpadu, struktur kompak, rohangan anu diperyogikeun alit;

● Otomatisasi tinggi, operasi saderhana, gampang dirawat, aman, tiasa diandelkeun sareng tahan lami.

aplikasi

Seueur dianggo dina metalurgi vakum, perlakuan panas vakum, vakum garing, impregnasi vakum, saringan vakum, produksi poli-silikon, simulasi aerospace sareng sajabina ..

04

Kumaha pompa piston nyiptakeun vakum

Piston disimpen sacara éccentrically kana bolong utama silinder pompa. Mimitina, gas ditarik kana rohangan, sabab volume naékna ningkat, piston mimiti ngorondang ka kamar. Dina titik nalika polumeu ngahontal tingkat maksimum na, piston nutup port inlet. Gas anu diségél dina kamer mimiti muter-muter, sareng aranjeunna dikomprés sareng dikaluarkeun tina port outlet dina sakedik tekanan tekanan atmosfir.

Naha pompa ieu tiasa garing?

Henteu, pasti henteu! Pompa piston péngkolan bakal ngahasilkeun karusakan bahkan saatos période pondok tina jalan garing. Mimiti, piston meryogikeun pelumasan tina cairan anu dipompa, contona suluh sareng minyak. Ngajalankeun garing tanpa ieu bakal nyababkeun karusakan gancang sareng teu tiasa dibalikkeun. Segel mékanis peryogi pelumasan sareng pendinginan nalika pompa beroperasi. Tanpa ayana cairan, segel mékanis bakal panas teuing sareng rengat, sareng ieu tiasa nyababkeun pompa bocor sareng cairan lebet kana motor. Aya ogé kamungkinan yén motor bakal kaduruk. Naséhat kami pikeun mastikeun yén pompa ngagaduhan aksés kana cairan nalika ngajalankeun, kapal atanapi sump di sisi lebet pompa kedahna henteu kantos cairan nalika pompa aktip. Sensor tingkat atanapi saklar ngambang tiasa dipasang dina ruang cairan mastikeun yén pompa dipareuman upami teu aya cairan. Cara séjén pikeun ngajaga pompa nyaéta nyocogkeun sareng alat anu garing, ieu bakal mareuman pompa upami ngadeteksi yén teu aya cairan anu lebet kana pompa. Upami anjeun pikir yén jalan garing teu tiasa dihindari, maka punten nyarios ka kami sareng kami bakal nyobian milih pompa anu langkung cocog pikeun aplikasi anjeun.

Kumaha cara jalan bypass sareng kuring peryogi?

Bypass integral dirancang pikeun ngajagaan pompa sareng sistem tina overpressure pikeun waktos-waktos alit. Éta biasana disetél ka sakitar 10% langkung luhur tibatan tekanan kerja, éta bakal muka sareng ngarobih cairan dina jero pompa nalika tekanan set kahontal. Jalan pintas integral ngan ukur leyuran samentawis sareng henteu tiasa ngajalankeun waktos teu lami, jalan pintas éksternal tambahan anu ngalir deui ka sumber cairan sok disarankeun salaku solusi anu langkung permanén.

Kumaha kuring terang naon ukuran pompa sareng kecepatan motor anu leres pikeun aplikasi kuring?

Gambar anu jelas ngeunaan sistem pompa diperyogikeun pikeun milih anu akurat. Bagian inpormasi anu diperyogikeun kalebet; pedaran ngeunaan aplikasi, bungkus pipa, cairan, viskositas, ukuran sareng jinis padet, laju aliran sareng tekanan / sirah. Kalayan potongan inpormasi ieu, pompa tiasa diukur leres pikeun mastikeun éta nganteurkeun tingkat aliran sareng tekanan anu diperyogikeun sareng éta ogé dioperasikeun dina titik efisiensi pangsaéna pikeun nurunkeun biaya umur. Nyaho naha pompana ngalir sakedap atanapi teras teras ngamungkinkeun kacepetan motor anu leres dipilih. Salaku conto, pompa anu ngajalankeun teras-terasan 24/7 peryogi motor gancang anu langkung laun tibatan motor gancang. Ngajalankeun motor langkung laun sareng ngompa pompa bakal ngirangan kagunaan motor sareng pompa, janten nurunkeun biaya perawatan salami hirupna.

Viskositas naon anu tiasa diatasi pompa ieu?

Punten diperhatoskeun yén gambar anu ditampilkeun aya hubunganana sareng pompa pangageungna ti kisaran produk ieu, sanés modél khusus. Kanggo detil ngeunaan viskositas pikeun modél khusus, mangga tingali kana lembar data atanapi ngahubungan anggota tim penjualan kami.

Pamakéan pompa piston

Pompa piston parantos seueur dianggo dina industri dimana aya syarat vakum, anu kalebet aerospace, drying logam, impregnation vakum, degassing vakum jsb.

Kaunggulan pompa piston puteran

  • Murah sareng gaduh kapasitas tinggi dina tingkat vakum anu jero
  • Desain anu mantep ngamungkinkeun aranjeunna hirup panjang (awét).
  • Tiasa ngijinkeun jumlah pelarut
  • Bising handap
  • Reliabilitas langkung luhur
  • Henteuna kakuatan internal aksial dina batang drive drive
  • Ngagulung aliran galur galur

Upami padamelan anjeun meryogikeun pompa piston puteran anu tahan lami, dipercaya sareng pangsaéna maka anjeun parantos dugi ka tempat anu pas! Nyebarkeun téknologi pangénggalna sareng ngarobih desain kami nganteurkeun alat-alat anu henteu ngan ukur dianggo kalayan cemerlang tapi ogé mangtaun-taun.

Kisaran pompa vakum kami

Kanggo terang langkung seueur perkawis kami anjeun tiasa nganjang kana halaman wéb kami  https://roots-vacuum-pump.com/vacuum-pumps/

Upami anjeun hoyong ngamimitian paguneman maka email ka kami di sales@roots-vacuum-pump.com

Siap ngamimitian?

Tetep kontak atanapi mesen produk