0 Item

Ngompa Vakum Akar

Aplikasi tina Pompa Vakum Akar

Kalayan kamajuan aplikasi vakum, aya seueur jinis pompa vakum Akar. Laju ngompa pompa vakum akar parantos robih tina sababaraha liter unggal detik janten sababaraha rébu sareng sajumlah ageung liter unggal detik.

Numutkeun standar kerja pompa vakum Akar, pompa vakum akar tiasa dipisahkeun kana dua jinis, khususna pompa nyekel gas sareng pompa gerak gas. Kalayan inovasi vakum dina nyiptakeun sareng eksplorasi logis, wengkuan beurat aplikasina janten langkung luas sareng langkung luas.

Seuseueurna pompa vakum kedah dilakukeun tina sababaraha pompa vakum akar pikeun ngompa babarengan pikeun nyumponan prasyarat ukuran pamariksaan kreatif sareng logis.

Kusabab wewengkon beurat gawé kalibet jeung division aplikasi vakum nyaeta vast, hese rengse sagala Akar pompa vakum. Ieu lumrah pikeun sakabéh rentang beurat gawé. Rupa-rupa rupa Pompa vakum akar kudu dimanfaatkeun ku sababaraha rentang beurat gawe jeung rupa-rupa prasyarat gawé. Pikeun ngamangpaatkeun mangpaat sareng ngarengsekeun masalah ukuran vakum anu béda-béda, pompa vakum akar anu misah dihijikeun ku kabutuhan presentasi sareng dilarapkeun salaku unit.

Pompa vakum akar umumna dianggo kalebet pompa vakum screw garing, pompa cincin cai, pompa ngaréspon, pompa klep geser, pompa vane puteran, pompa akar, sareng pompa dispersi. Pompa ieu mangrupikeun pompa primér anu dipikabutuh pikeun ngamangpaatkeun inovasi vakum dina usaha anu béda-béda ékonomi umum.

Nepi ka akhir-akhir ieu, kalayan kamajuan ékonomi anu terus-terusan sareng gancang, industri aplikasi hilir anu dicirikeun ku pompa vakum akar ngajaga kakuatan pangembangan anu gancang. Sakaligus, dina draw gabungan tina extension nonstop widang aplikasi tina pompa vakum Akar sareng komponenana béda, industri pompa vakum akar di Cina geus dilakonan hiji terus, péngkolan ajeg tur gancang kajadian.

Parameter Performance:
model
Tekanan Ultimate
(Pa)
Laju ngompa
(L / S)
Tekanan Béda. Dina klep Overflow
(Hpa)
Inlet Diam.
(Mm)
Outlet Diam.
(Mm)
motor daya
(Kw)
Disarankeun Ngompa Pompa
Konsumsi Cai Tiis
(L / mnt)
beurat
(Kg)
SYF-30
3? 0-2
30
52
50
40
0.75
2H-8
/
85
SYF-70
3? 0-2
70
52
80
50
1.1
2H-15
/
110
SYF-70D
3? 0-2
70
48
100
100
1.5
2H-15
20
220
SYF-150
3? 0-2
150
48
100
100
2.2
2H-30
25
220
SYF-300
3? 0-2
300
58
150
150
4
2X-70,2H-70
30
310
SYF-600
5? 0-2
600
32
200
200
7.5
H-150, HGL-150
35
790
SYF-1200
5? 0-2
1200
44
250
200
11
H-150, HGL-150
40
950
ZJP-1800
5? 0-2
1800
32
250
250&200
15
2-HG150, ZJP600 / HG150
50
1200
ZJP-2500
5? 0-2
2500
44
320
320&250
18.5
2-HG150, ZJP600 / HG150
60
1500

Prinsip Operasi jeung Fitur:

Seri ZJP akar pompa vakum nyaéta kalayan klep mudal. Angka-of-dalapan rotors anu counter-puteran dina speed biasa di perumahan pompa pikeun nyeuseup jeung knalpot gas. Dua rotors dirojong ku dua arah sarta disingkronkeun ku gear a, nu ensures dua rotors ieu dina posisi relatif tangtu. Aranjeunna deukeut ka hiji sejen oge ka perumahan tanpa kontak sabenerna, jadi lubrication teu perlu di perumahan gawe. Bagian operasi taliti saimbang jeung roda bevel precision tinggi ensue pompa dioperasikeun stably tur terus dina kaayaan béda-tekanan tinggi. Bagian segel dinamis ngagunakeun téhnologi patén urang jeung anjing laut minyak diimpor, jumlah Geter aci dina anjing laut aci diatur mun kirang ti 0. 02mm.

Klep gravitasi dipasang antara bagian nyeuseup sareng knalpot pompa. Fungsi klep gravitasi nyaéta saperti kieu, nalika bédana tekanan antara nyeuseup jeung bagian knalpot leuwih beurat klep nu, klep muka otomatis, nu ngajadikeun bédana tekanan salawasna tetep dina nilai controllable tetep, nilaina nyaeta allowable bédana tekanan pangluhurna pikeun mastikeun pompa jalan normal sarta dina urutan yén dina kanyataanana, akar pompa vakum kalawan klep mudal mangrupakeun wangun overload pompa timer pelindung.

Runtuyan ZJP akar pompa vakum kalawan klep mudal boga speed substansi luhur dina tekanan inlet rélatif handap sarta eta kasurupan overload fungsi timer pelindung. Kusabab éta pompa konstruksi segel clearance garing, lamun laju ngompa husus sarta vakum pamungkas perlu diala, perlu nyadiakeun tekanan inlet handap pikeun ngurangan aliran balik, ku kituna, pompa a kudu dijieun dina pamakéan. , Pompa vakum akar kudu dimimitian soom sanggeus tekanan inlet na ngahontal nilai diidinan pikeun economization.

Diijinkeun pikeun milih jinis pompa anu béda-béda salaku pompa panyokong pikeun syarat faktual, sapertos pompa segel minyak sareng pompa vakum cincin cair. Nalika ngompa gas anu ngandung jumlah uap anu ageung, pompa vakum cincin cair mangrupikeun pompa panyokong anu idéal.

 

Pompa Vakum Akar 17

Pompa Vakum Akar 18

ZJP-150

Pompa Vakum Akar 19

ZJP-600

Pompa Vakum Akar 20

ZJP-1800

Pompa Vakum Akar 21

ZJP-300

Pompa Vakum Akar 22

ZJP-1200

Pompa Vakum Akar 23

ZJP-2500