0 Item

ZJP-2500 Akar Pompa vakum

Kategori:

gambaran

model Tekanan Ultimate Laju ngompa (L/S) Diaméter Inlet (mm) Diaméter outlet (mm) Max.diijinkeun Diff.pressure Diff.tekanan dina klep overflow Daya Motor (kw)
Pa Torr Pa Torr Pa Torr
ZJP-2500 5 × 10-2 3.7 × 10-4 2500 320 320 - - 4000 30 22
ZJP-150 5 × 10-2 3.7 × 10-4 150 100 100 - - 4000 30 2.2
ZJP-70 5 × 10-2 3.7 × 10-4 70 80 50 - - 4000 30 1.1

Klep relief tekanan tipe ZJP Pompa vakum Akar ngagunakeun sapasang rotors 8 ngawangun nyieun rotasi sabalikna speed sarua dina casing pompa keur ngahasilkeun nyeuseup na knalpot. Unggal rotor dirojong ku dua arah. Posisi relatif tina dua rotors sok diteundeun biasa ku sapasang gears sinkron. Aya gap antara rotor jeung rotor, rotor jeung awak pompa, jeung rotor jeung panutup samping. Taya gesekan, euweuh lubrication diperlukeun. Rojongan tina rotor pompa adopts struktur anti backlash dipercaya, bagian puteran taliti saimbang, sarta gear hélik-precision tinggi diadopsi. Ku alatan éta, gerakan stabil, noise low, pamakéan leuwih dipercaya, sarta bedah jangka panjang bisa dipigawé dina bédana tekanan tinggi. Bagian sealing dinamis adopts téhnologi dipaténkeun parusahaan jeung adopts segel minyak diimpor ngadalikeun runout tina segel aci janten ≤ 0. 02mm, jadi segel aci teu bocor minyak. Klep beurat diri dipasang antara palabuhan asupan sareng knalpot pompa, sareng fungsina nyaéta klep otomatis dibuka nalika bédana tekanan antara palabuhan knalpot sareng port asupan ngaleuwihan beurat klep sorangan. Beda tekanan ieu mangrupikeun bédana tekanan maksimal dimana pompa tiasa beroperasi sacara dipercaya. Ku alatan éta, pompa Akar kalayan klep relief boga fungsi pencegahan overload diprogram.

Anggo ciri:
Pompa vakum ZJP Roots gaduh laju pompa anu ageung dina tekanan inlet anu langkung handap sareng dilengkepan fungsi anti overload anu diprogram. Sanajan kitu, saprak struktur pompa mangrupa segel gap garing, dina urutan pikeun ménta laju ngompa husus sarta vakum, sarta ngurangan backflow nu, tekanan panggung hareup kudu ngurangan. Ku alatan éta, pompa vakum tahap hareup kudu hooked up dina runtuyan jeung pompa vakum tahap hareup. Saatos ngompa tingkat vakum khusus, balikan deui pompa vakum Roots, anu langkung ekonomis. Numutkeun kabutuhan anu saleresna, pompa vakum anu béda-béda tiasa dianggo ogé salaku pompa foreline, sapertos pompa segel minyak sareng pompa cincin cair. Perlu disebatkeun yén nalika pompa cingcin cair tiasa dianggo salaku pompa foreline, éta cocog pisan pikeun kaayaan dimana sajumlah ageung gas condensable kedah dipiceun.