0 Item

Komprési minyak-kirang

Kompresor minyak-kirang mangrupikeun alternatif anu langkung épisién sareng ramah lingkungan pikeun kéngingkeun vakum murni. Kusabab henteuna minyak nalika dioperasikeun, pilihan kompresor hawa ieu parantos muncul salaku pilihan anu hadé pikeun tempat anu dianggo panggunaan hawa seger, murni, higienis sareng bersih.

Kompresor minyak 1

Bubuka parusahaan & Kakuatan kantos

Kompresor Minyak

Mesinna hampang, gampang dibawa.

Tanpa ngeusian bahan bakar dina prosés pamakean, konsumsi énergi anu handap, pangropéa saderhana sareng biaya murah

Mesin saeutik geter, low noise

Dibandingkeun sareng mesin anu sami, waktos ngecas hawa langkung gancang sareng padamelanna tiasa dipercaya.

Cocog pikeun tuangeun, perawatan médis, hiasan kayon, lembaga panilitian ilmiah, sareng gas dikomprés salaku sumber kakuatan di lapangan.

 

Kompresor minyak 2
Kompresor minyak 3
Kompresor minyak 4
Kompresor minyak 5

Panyekel Kompresor Tanpa Minyak di Cina | Kompresor Oilless Cina

Énergi hemat: hemat energi leuwih ti 15% dibandingkeun kalawan compressors oilless garing di Cina.
Perlindungan lingkungan: henteu nganggo minyak pelumas pikeun nyingkahan polusi lingkungan.
Réliabilitas: leres-leres ngajamin minyak kirang.

Kusabab cai anu dimurnikeun nyandak bagian dina prosés neken pikeun ngégél, tiis sareng pelumas, éta ningkatkeun efisiensi. Kalayan kakuatan motor anu sami, ngabandingkeun sareng minyak garing kirang komprési hawa, aya 15% langkung produksi udara tina minyak bumikompresor pelumasan cai, éta ngirangan konsumsi énergi pisan. Bahan konsumsi minyak kirang sekrup kompresor udara ngan ukur cai, saringan hawa sareng saringan cai, biaya perawatanna murah pisan.

100% minyak kirang dikomprés hawa, 100% dimurnikeun hawa dikomprés, 100% henteu résiko polusi minyak.

Dina prosés industri tuangeun sareng inuman, industri médis, industri pengepakan, pabrik éléktronik, industri ngalukis, industri palapis bubuk sareng manufaktur tékstil, éta kedah nyingkahan résiko tina polusi minyak, upami éta bakal nimbulkeun konsékuansi serius sapertos ruksakna pabrik sareng lirén, mérek sareng kiridit kaleungitan. minyak kirang sekrup kompresor hawa nyandak cai pikeun pelumasan, teu aya minyak pelincir dina tungtung hawa, sareng dina waktos éta, kusabab cai anu dimurnikeun ngabersihan hawa, hawa kompresor leres-leres jelas sareng henteu polusi.

Ogering Kompresor hawa sareng téknologi canggih

Kasucian hawa penting pisan pikeun seueur aplikasi dimana sanajan serelek pangleutikna minyak tiasa nyababkeun produk dirusak atanapi alat-alat karusakan. Gumantung kana aplikasi, hiji téknologi hawa anu dikomprés khusus tiasa masihan kaunggulan tibatan téknologi anu sanés. EP masihan anjeun kalenturan sababaraha téknologi komprésor minyak béda pikeun cocog sareng sarat anjeun: sekrup puteran, sentrifugal, gulung sareng résiprokatif.

Beda sareng kompresor pelumasi minyak, kompresor hawa minyak henteu ngagaduhan minyak di rohangan komprési. Kompresor hawa anu henteu nganggo minyak henteu ngandung minyak dina sadaya sistem, janten, ngabolaykeun résiko minyak anu ngotorkeun hawa. Unggal produk anu dirékayasa tinggi ngahasilkeun murni, kualitas udara anu dikomprés

Kompresor minyak 6

Kaunggulan tina ngagunakeun an Kompresor tanpa minyak di Cina

Usum énergi

Kompresor anu henteu nganggo minyak gaduh sababaraha kaunggulan, tapi pelumasan cai mangrupikeun salah sahiji anu pang saé sareng pang éfisiénna. Nalika cai anu dimurnikeun nyandak bagian dina prosés ngompres pikeun ngégél, tiis sareng pelumas, éta naékkeun épisiénsi. Kalayan kakuatan motor anu sami dibandingkeun sareng kompresor hawa anu kirang minyak garing aya 15% langkung seueur produksi udara sabab dikomprés ku kirang tekanan udara upami dibandingkeun (sakitar 1/6). Ieu ngajantenkeun aranjeunna gampang dina tagihan listrik ogé. Ngahasilkeun ngahemat langkung énergi tibatan komprési minyak-pelincir. Sareng kusabab teu aya tilas minyak, éta ogé aman pikeun lingkungan.

Di sagigireun éta, bahan konsumsi pikeun kompresor sekrup oilless ngan ukur diwangun ku Cai; Saringan hawa; Pakakas pemanasan anu nembé dianggo nalika diperyogikeun nalika usum salju nalika aranjeunna nyéépkeun seueur énergi sahingga henteu diperyogikeun pikeun nyayogikeun éta sapanjang taun.

Ngaleungitkeun résiko polusi

Nalika ngeunaan industri minyak sareng pangan, industri médis, industri pengepakan atanapi perusahaan manufaktur éléktronik- résiko naon waé aranjeunna janten najis sanés pilihan. Upami éta maka akibatna tiasa serius sapertos cilaka dina produksi sareng lirén kusabab karusakan; ogé mérek tiasa sangsara tina turunna kiridit anu bakal ngakibatkeun karugian tinggi sacara umum. Pamakéan cai pikeun pelumasan ku kompresor hawa tibatan nyiptakeun langkung seueur résiko tibatan ku minyak kusabab éta bakal aya bahaya anu ningkat upami ditingalkeun.

Dina prosés industrialisasi pangan sareng inuman, pabrik éléktronika (sapertos telepon sélulér), ngolah bungkus atanapi usaha sanés anu peryogi pelumas di sakitar mesinna - henteu ngagaduhan kasempetan pisan nalika ngajaga tina ancaman anu disababkeun ku polusi.

Oliess Komprési Héjo Minyak

Tinggi-tungtung operasi Sederhana tahap tunggal pompa vane rotary vane 

1. 100% bebas minyak disahkeun ku Jérman TUV.
2. Fan Centrifugal pikeun pangaruh pendinginan anu langkung saé.
3. Pipa Baja stainless.
4. Sistem Hidrolik Inlet Valve.
5. Desain tabung venturi khusus pikeun ngabantosan ngirangan noise handap.
6. Struktur lapisan ganda pikeun ngirangan sora anjeunna.
7. Air Cooling sareng Pendingin Cai sayogi.
8. Kontrol VSD sayogi.
9. Sentuh Layar PLC kalayan jadwal ngajalankeun prasetél, kontrol langkung calakan.

Teknologi Terpimpin:
Ketahanan udara EP dua tahap komprési nganggo rotors kinerja tinggi sareng bantalan awét pikeun mastikeun reliabilitas. Segel stainless steel sareng desain unik tina segel labirin hartosna yén desain unik ieu diuji waktos, dipercaya sareng éfisién.

Téhnologi Minyak garing:
Ti saprak diluncurkeunana maskapai penerbangan gratis EP rébuan parantos diproduksi sareng dianggo di dunya. Ilaharna hawa bébas minyak dianggo dina prosés sapertos farmasi, tuangeun sareng inuman, sareng éléktron-industri ic dimana hawa kualitas luhur diperyogikeun.

Rotors stainless steel:
EP naratas panggunaan rotors stainless steel pikeun mastikeun umur panjang sareng reliabilitas.

Airend Free Free - UltraCoat TM Super Coating:
Permukaan pesawat minyak bumi dilapis ku UltraCoat, lapisan khusus anu ningkatkeun efisiensi sareng manjangan umur rotors stainless steel. The kuat palapis adhesion na luhur tempera-résistansi ture mastikeun yén teu aya pangirangan kinerja kalayan umur.

Kompresor minyak 7
Kompresor minyak 8

Kompresor minyak 9

Kumaha Komprési Minyakessess Air?

kumaha komprési hawa bébas minyak jalan

Hawa dikomprés ngan ukur saé na murni. Nalika prosés anjeun kakeunaan minyak, janten beuki sesah ngajaga hawa bersih, ningkatkeun biaya anu bakal anjeun nyanghareupan - utamina nalika anjeun nganggo seueur hawa. Pikeun ngungkulan kaprihatinan ieu, seueur perusahaan anu ngalih kana kompresor hawa minyak atanapi henteu minyak. Ayeuna, kompresor minyak henteu janten langkung umum sabab nawiskeun penghematan biaya.

Mangpaat purity sareng lingkungan ieu sering diterjemahkeun kana tabungan sanés anu tiasa ngirangan biaya kapamilikan anjeun sadayana. Ieu sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun upami anjeun kantos naros: "Kumaha komprési hawa minyak?"

  1. Henteu kedah ngumpulkeun atanapi miceun kondensat anu dibebankeun ku minyak.
  2. Saringan hilir ngirangan kabutuhan gaganti, sabab éta sanés nyaring minyak.
  3. Biaya énergi diminimalkeun sabab teu kedah ningkatkeun kakuatan - sababaraha unit anu cairan banjir tiasa ningali turunna tekanan hilir kusabab filtrasi.
  4. Biaya minyak ngirangan, sabab teu kedah teras-terasan ngeusian deui kompresor anjeun.
  5. Ilaharna, unit-unit ieu tiasa ngabongkar dina dua detik paréntah pikeun ngabongkar, sareng bakal nganggo sakitar 18% tina kakuatan kuda beban lengkepna nalika dibongkar.

 

Tabungan éta tiasa pikabitaeun pisan. Pikeun ningali naha anjeun tiasa ngamangpaatkeun kompresor anu teu nganggo minyak, anjeun kedah ngartos kumaha komprésor tiasa dianggo sareng aplikasi mana anu paling saé dianggo.

kumaha komprési hawa-minyak kirang jalan

 

Taros Kami Diajar deui Milarian Dealer Deukeut Anjeun

Léngkah anu Fungsional Kumaha Komprési Komérsial Airessessess

Ngartos kumaha komprésor hawa minyak tiasa dianggo sareng naha éta salami éta dilakukeun paling saé digambarkeun ku marios unggal fungsi dina metoda step-by-step. Hayu urang jalankeun kumaha kompresor hawa kirang minyak mimiti jalan sareng nyayogikeun anjeun hawa komprési anu anjeun peryogikeun.

1. Teken dina Hawa

Kompresor hawa anu henteu nganggo minyak mimitian ku nyayogikeun hawa luar ngalangkungan klep unloaderna sareng ngalangkungan saringan hawa inlet (atanapi saringan) dina urutan pikeun mastikeun yén hawa na bersih. Filter bakal ngabatesan karuksakan kompresor anjeun sareng komponenana internal. Saringan ieu biasana cukup pikeun nyegah debu, kokotor sareng puing alit.

Klep unloader dibuka pikeun ngabantosan kompresor ngompa hawa kana kamarna, nempatkeun dina posisi "dimuat". Nalika klep ditutup, kompresor asup kana kaayaan "dibongkar" sareng mimiti ngaji. Nalika kompresor anjeun ngajalankeun sareng aktip nganteurkeun hawa anu dikomprés, éta biasana moal tiasa narik deui hawa.

Nalika anjeun ngahurungkeun kompresor anjeun sareng mimiti narik dina hawa ngalangkungan klep anu muka kabuka, tujuan anu munggaran pikeun hawa nyaéta unsur kompresor tekanan rendah.

2. Unsur Compressor Kahiji

Anjeun panginten perhatosan kompresor udara anjeun tiasa nyiptakeun panas, sareng ieu sering aya hubunganana sareng unsur kompresor tekanan rendah, sabab tiasa dianggo tanpa minyak.

Unsur kompresor rata-rata bakal beroperasi sakitar 2.5 bar, sareng ngompres hawa nyalira tiasa ngadamel unit beroperasi dina suhu nepi ka 180 derajat. Éta tiasa langkung ti dua kali saluhur tina suhu anu ngahontal kompresor minyak-pelumas, kusabab kurangna médium ngalir anu ngahémat panas.

sabaraha lami kompresor hawa kirang minyak tahan

Unsur minyak bakal ngamimitian ngompres hawa teras mindahkeun éta ngalangkungan kompresor anjeun pikeun niiskeun hawa ka handap sahingga tiasa dianggo dina aplikasi anjeun.

3. aksés Intercooler

Saatos mimitina dikomprés, piston bakal nyorong hawa ngalangkungan intercooler, dimana hawa tiasa tiis janten tiasa dikomprés salajengna. Ieu bakalan mindahkeun kana fase komprési kadua atanapi anu terakhir, gumantung kana sifat kompresor anjeun.

Komprési hawa ngahasilkeun panas anu ngawatesan eusi oksigén tina hawa, sahingga ngirangan kapadetanna. Pendinginan hawa dina dasarna bertindak salaku padika anu saderhana pikeun ngamungkinkeun hawa anu langkung padet sareng langkung seueur oksigén tiasa dianggo deui ku mesin, anu antukna nyayogikeun langkung seueur suluh sareng ningkatkeun kaluaran listrik nalika kompresor udara tiasa dianggo sareng mesin pembakaran.

Intercoolers penting pisan pikeun dua alesan. Mimiti, aranjeunna niiskeun hawa kana suhu anu pas pikeun ngaleutikan résiko karusakan anu aya hubunganana sareng panas. Kadua, intercoolers ngamungkinkeun hawa dikomprés dina PSI anu langkung luhur dina pompa dua tahap, sareng prosés pendingin hartosna tahap kadua bakal nyanghareupan kirang pakean.

Hawa tiis tiasa nyababkeun sababaraha kondensasi, sareng intercoolers bakal sumping sareng saringan standar anu dirancang pikeun ngaleungitkeun kalembaban sareng cai tina hawa. Anjeun biasana bakal ningali saringan ieu didaptarkeun salaku bubu Uap.

Saatos hawa tiis, éta bakal balik ka kompresor anjeun pikeun tambahan komprési.

4. Kadua, Komprési Tekanan-Luhur

Hawa bakal ngalih deui kana rohangan utama kompresor udara anjeun - atanapi ruang kadua, gumantung kana desain na - sareng salajengna bakal dikomprés ku unsur tekanan tinggi. Tekanan maksimum anjeun bakal ngahontal ilaharna dibasajankeun 116 ka 145 psig.

Hawa deui janten panas pisan kusabab kurangna pelumasan dina unsur-unsur sakurilingna, janten éta kedah didamel sakali deui.

5. Hawa Prep sareng aksés Aftercooler

Salami fase komprési kadua, hawa bakal ngahontal suhu sakitar 150 derajat, meryogikeun pendinginan tambahan sateuacan tiasa dianggo dina alat-alat sanés. Aftercooler mangrupikeun tujuan pikeun hawa saatos tahap komprési akhir na, sareng pendinginan ieu ngamungkinkeun disimpen leres.

Nalika hawa ngalir ka aftercooler, éta bakal nembus klep cek anu dirancang pikeun nyegah arus balik, mastikeun yén hawa tetep neken sareng ngeusian bak anjeun. Backflow bakal ngaruksak alat-alat anjeun sareng nyababkeun kagagalan utama kompresor hawa.

Seueur kompresor - khusus komérsial résiprésip - dipasang ku peredam berdenyut, sareng ieu perenahna sateuacana. Peredam didesain kanggo ngirangan denyutan sareng geter anu disababkeun ku kompresor hawa nalika nganggo nyeuseup sareng muka katup debit.

Pulsasi tiasa ngaliwat ngalangkungan sistem pipa, sareng geter ieu bakal nyusahkeun pikeun alat sareng mesin anjeun pikeun ngukur tekanan hawa sareng ngagunakeunana leres.

Hawa tungtungna disimpen atanapi dikirim ka alat-alat anjeun kanggo dianggo.

6. Tekanan Saklar

Alat-alat deteksi dina tank kompresor udara anjeun bakal ngawas tingkat hawa anu anjeun ngagaduhan. Nalika ragrag handapeun tingkat anu parantos ditangtoskeun, kompresor hawa bakal ngahurungkeun deui sareng mimitian damel ngawangun deui hawa anu bertekanan dina bak. Saklar tekanan mangrupikeun anu dianggo pikeun ngawas sareng mareuman kompresor sareng hurung.

  • Saklar tekanan biasana napel dina klep anu ngabongkar, padahal sakapeung klep na internal.
  • Saklar tekanan diatur ku pabrik sareng dugi kana tingkatan anu parantos ditangtoskeun.
Kompresor minyak 10

Ngahontal cita-cita anjeun

Konsép Perusahaan

Perusahaan taat kana tujuan manajemén kualitas heula, pamor anu luhur.

Angkatan Téknis Kuat

Gaya téknis anu kuat, langkung saé pikeun produk anu sami di Jepang sareng Jérman, mangga tingali perbandingan pompa vakum kanggo inpormasi lengkep. Produksi canggih sareng peralatan uji coba, palaksanaan ketat sistem manajemen mutu ISO9001, produk parantos kéngingkeun sertifikasi CE, sareng séri ep parantos lulus uji coba sareng sertifikasi Amérika Serikat

24 / 7 Rojongan Palanggan

Dukungan jasa 24 × 7 mangrupikeun jasa pangsaéna di perusahaan. Dukungan jasa 24 × 7 nyayogikeun jasa kualitas iraha waé, dimana waé di dunya.

Kompresor minyak 11
Kompresor minyak 12

Mangpaat Compressor Minyak

100% PureAir

Upami 100% hawa anu bersih sareng minyak anu dikomprés mangrupikeun sarat pikeun industri anjeun, anjeun moal tiasa kompromi kana kualitas. Kompresor oiless urang sanggup nyayogikeun suasana anu penting pikeun aplikasi hawa bersih. Kami netepkeun standar pikeun kasucian hawa sareng anu disertifikasi ISO 8573-1 CLASS 0. Kompresor minyak-kirang ieu nawiskeun 100% minyak murni air hawa gratis sareng ningkatkeun efisiensi énergi.

 

Ngaronjatna Kelestarian

Kalayan 100% hawa bébas rereged, kami yakin yén sistem hawa anu dikomprés anjeun bakal ngajalankeun sakumaha bersih sareng éfisiénna.

Biaya Pangropéa Langkung & Tabungan Énergi

A compressor oiless leres henteu ngagaduhan minyak dina ruang komprési. Ieu ngaminimalkeun sarat filtrasi hilir sareng tekanan turun, anu langsung ditarjamahkeun kana hemat énergi sareng biaya kapamilikan anu langkung handap.

 

Résiko Nol Kontaminasi

Sababaraha prosés peryogi bersih, garing, hawa minyak anu henteu tiasa résiko kontaminasi. Kalayan kompresor minyak, anjeun kéngingkeun katenangan dina sistem sareng bisnis anjeun.

Dua ieu mangrupikeun kauntungan utama anu sering nerjemahkeun kana tabungan sanés sareng nyumbang kana ngirangan total biaya kapamilikan.

  • Kalayan kompresor hawa anu henteu nganggo minyak, teu kedah ngumpulkeun sareng miceun résidu anu didol minyak.
  • Kusabab éta ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngeusian deui kompresor ku minyak, ieu ngabantosan pikeun ngirangan biaya total bahan bakar.
  • Sacara umum, unit ngabongkar dina dua detik paréntah sareng ngagunakeun sakitar 18% tina kakuatan kuda pinuh nalika teu dipimpin.
  • Total biaya tanaga sareng sarat dikirangan, sareng kusabab operasi anu henteu nganggo minyak henteu peryogi kakuatan anu tinggi sareng tapis, sababaraha unit banjir cairan ogé tiasa perhatosan turunna tekanan hilir.
  • Sistem henteu nganggo minyak anu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun nyaring minyak ngalangkungan saringan pikeun fungsina anu salajengna ngirangan sarat pikeun ngarobih saringan hilir.

Pikeun unggal padamelan industri anu meryogikeun vakum murni, higienis maka sistem anu henteu nganggo minyak pastina mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Di sagigireun nyayogikeun vakum anu bersih éta ogé cocog kusabab ukuranana.

Kisaran Compressors kami

Pikeun mésér kompresor hawa kirang minyak ieu nganjang ka kami https://roots-vacuum-pump.com/vacuum-pumps/

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kompresor sareng alat-alat sanés maka hubungi kami di sales@roots-vacuum-pump.com

sareng kami bakal sayogi pikeun méréskeun pamundut anjeun.

Siap ngamimitian?

Tetep kontak atanapi mesen produk