0 Item

Pompa Vakum Ring Cair

Pompa vakum cincin cair mangrupikeun solusi anu dipercaya sareng awét pikeun aplikasi prosés anu nangtang.
Ngalangkungan usaha anu teu biasa pikeun inovasi sareng pamekaran produk, urang teraskeun ngenalkeun kualitas luhur Pompa Vakum Ring Cair di Cina sareng pembaruan produk anu tiasa nyumponan sarat ketat pikeun aplikasi anu paling nuntut bari ngirangan total biaya kapamilikan. Pilarian pompa vakum cincin cair EP anu pangsaéna pikeun prosés anjeun.
Pompa vakum cincin cair 1

Bubuka parusahaan & Kakuatan kantos

Zhejiang EVER-POWER Vacuum Equipment Manufacturing Co., Ltd. perenahna di Wubei Town, anu katelah "Kampung Pompa sareng Klep di Cina". Pabrikan pompa vakum kami sareng distributor pompa vakum-khusus kana produksi pompa vakum anu gaduh pangalaman éksténsif dina bidang ieu. Ngaliwatan dedikasi sareng kerja keras tim ngora urang, produk kami ngaraosan reputasi tinggi di bumi sareng luar negeri. Produk utama kami kalebet pompa vane rotary vane ...

Pompa vakum cincin cair 2
Pompa vakum cincin cair 3
Pompa vakum cincin cair 4
Pompa vakum cincin cair 5

Pompa Vakum Ring Cair

Pompa vakum cincin cair ngandung impeller kalayan vanes atanapi agul. Impeller disetir ku motor induksi sareng diimbangi ti tengah awak silinder tina pompa. Offset hartosna bilah langkung caket kana bagian luar bagian luhur awak pompa sareng paling jauh tina handapeun awak.

Nalika ngoperasikeun, cair (biasana cai) dorong kana tembok luar awak ku pangirut nganggo gaya séntipugal sareng nyiptakeun cincin cair. Kusabab impellerna diimbangi, sababaraha agul sapinuhna dicelupkeun kana cairan sedengkeun agul anu sanés némpél pisan cair. Kekosongan antara agul impeller nyiptakeun ruang komprési sareng kakuatan sapertos piston. Gas kajebak dina rohangan komprési sareng dipaksa pikeun port debit atanapi knalpot.

Pompa vakum cincin cair

Pompa vakum cincin cair mangrupikeun mesin kompak, kinerja tinggi anu tiasa dianggo dina prinsip perpindahan positip sareng hukum mékanis pikeun nyayogikeun prosés industri. Intina mangrupikeun kompresor udara anu nyiptakeun rohangan vakum parsial ku cara neken sareng niiskeun gas dugi ka kentel kana bentuk cair sateuacan ngaleupaskeun deui kana volume aslina. Salajengna, mesin-mesin ieu padamelan biasana pikeun vakum prosés anu sakedik atanapi henteu aya tekanan atmosfir anu diperyogikeun.

Nalika agul dina sél impeller ngalih langkung jero kana cincin cair, aranjeunna ningkatkeun tekanan pikeun ngaleupaskeun cai anu dibuang ngaliwatan palabuhan. Pompa nganggo sealant cai dina pompa vakum cincin cair anu ogé mangrupikeun pilihan anu aman sareng dipercaya pikeun nanganan aliran gas kotor. Salaku tambahan, prosés saderhana ieu henteu ngagaduhan bagian kontak anu ngajantenkeun gampang dioperasikeun ku hiji panangan di luhur.

Pompa Vakum Ring Cair

Tinggi-tungtung operasi Sederhana tahap tunggal pompa vane rotary vane        

Éta ilaharna dianggo salaku pompa vakum, tapi ogé tiasa dianggo salaku kompresor gas. Fungsi pompa ring cair mirip sareng pompa vane rotary, anu ngabédakeunana yén vanes mangrupikeun bagian anu teu kapisah tina rotor sareng ngagulung cincin cairan anu muterkeun pikeun ngawangun segel komprési. Éta mangrupikeun rarancang gesekan anu alamiah, kalayan rotor mangrupikeun hiji-hijina bagian anu mindahkeun. Geser gesekan diwatesan kana segel aci. Pompa cincin cair biasana didorong ku motor induksi.

    Pompa vakum cincin cair 1
    aplikasi

    • Alat-alat pembangkit listrik
    • pétrokimia
    • Panyusutan cai laut
    • farmasi
    • Remediasi cai taneuh / ékstraksi uap
    • Produksi tuangeun
    industri

    • Aerospace
    • Dahareun jeung inuman
    • Bubur sareng Kertas
    • Lingkungan
    • Minyak & Gas

    Mékanisme kerja

    Pompa vakum cincin cair diwangun ku impeller multi-agul anu diposisikan sacara ékséntris dina ruang silinder, dimana cairanna ditarik.

    Nalika aci mimiti muterkeun cairan anu aya dina rohangan nyiptakeun cincin cair ku gaya séntipugal anu dihasilkeun ku impeller puteran. Kusabab kakuatan anu teras-terasan, cincin cair dicekel pageuh kana témbok jero kamar. Susunan sistematik ruang impeller sareng pompa nyababkeun henteu konsistén agul sabab asup kana cincin cair dina jero anu béda-béda gumantung kana kumaha cara aranjeunna pikeun sudut. Dina sareng kaluar tina agul nyiptakeun paningkatan volume sél dina sisi palabuan inlet, ngahasilkeun vakum.

    Aliran ajeg tina cairan panyegelan seger disayogikeun ka pompa ngalangkungan inlet sealing-cair.

    Kabuktosan Kinerja

    Pompa vakum cincin cair 7

    Téhnologi Cincin Cair Cairan

     

    Prinsip kerja pompa cincin cair dumasar kana sakitar awak pompa sareng rotor ékséntris. Nalika rotor muter, cairan segel dina jero pompa ngawangun "cincin cair" anu diputer dina permukaan jero awak. Pompa vakum ring cair NASH nampilkeun tilu ukuran produk kalebet kapasitas alit, kapasitas sedeng, sareng pompa cincin cair kapasitas ageung.

    Pompa Kapasitas Leutik

    (Tingkat vakum dugi ka 29 inci. HgA, 1.5 HP dugi ka 10 HP)

    Pompa vakum cincin cair kapasitas leutik NASH ngagaduhan desain monoblock atanapi lantera. Desain ieu nguntungkeun pamasangan saderhana, kompak, sareng ekonomis. Pompa cincin cair kapasitas leutik kami sayogi dina sababaraha rupa bahan kalebet beusi tuang sareng stainless steel sareng cocog pikeun dianggo dina sababaraha prosés industri umum.

    Pencét tautan di handap pikeun diajar langkung seueur ngeunaan pompa vakum cincin cair kapasitas leutik kami.

    Pompa vakum cincin cair 8
    Pompa vakum cincin cair 9

    Pompa Kapasitas Sedeng

    (Tingkat vakum dugi ka 28 inci. HgA, 10 HP dugi ka 200 HP)

    Pompa vakum ring cair kapasitas sedeng NASH nawiskeun rangkéan pompa vakum tahap alit ukuran alit dugi ka ukuran di industri anu rupa-rupa kalebet minyak & gas, industri umum, sareng kimia.

    Sayogi dina beusi tuang kanggo aplikasi anu kirang agrésip, sareng stainless steel pikeun aplikasi sareng lingkungan anu mumusuhan.

    Pencét tautan di handap pikeun diajar langkung seueur ngeunaan pompa vakum cincin cair kapasitas sedeng kami. 

    Pompa Kapasitas ageung

    (Tingkat vakum dugi ka 25 inci. HgA, di luhur 200 HP)

    Sedeng NASH dugi ka kapasitas ageung pompa vakum tahap ideal pikeun nungtut aplikasi dina kaayaan anu sesah pisan. Pompa tugas beurat ieu tiasa nyayogikeun seueur aplikasi, anu biasana tiasa kalebet panyiraman dina industri kertas sareng nyaring vakum dina ngolah bijih mineral. Pompa kapasitas ageung kami sayogi dina sababaraha rupa bahan kalebet stainless steel, beusi tuang sareng sababaraha modél anu nganggo lapisan polyisoprene.

    Pencét tautan di handap pikeun diajar langkung seueur ngeunaan pompa vakum cincin cair kapasitas kami anu ageung.

    Pompa vakum cincin cair 10
    Pompa vakum cincin cair 11

    Pompa Kapasitas ageung

    (Tingkat vakum dugi ka 25 inci. HgA, di luhur 200 HP)

    Sedeng NASH dugi ka kapasitas ageung pompa vakum tahap ideal pikeun nungtut aplikasi dina kaayaan anu sesah pisan. Pompa tugas beurat ieu tiasa nyayogikeun seueur aplikasi, anu biasana tiasa kalebet panyiraman dina industri kertas sareng nyaring vakum dina ngolah bijih mineral. Pompa kapasitas ageung kami sayogi dina sababaraha rupa bahan kalebet stainless steel, beusi tuang sareng sababaraha modél anu nganggo lapisan polyisoprene.

    Pencét tautan di handap pikeun diajar langkung seueur ngeunaan pompa vakum cincin cair kapasitas kami anu ageung.

    Karakteristik Pompa Vakum Ring Cair

    • Narima Carryover - Padet lemes, beueus, slug, kimia, sareng seueur deui moal ngarugikeun pompa tapi dikumbah ngalangkungan pompa.
    • Operasi tiis & Tenang - Pompa ngalir tiis kusabab sirkulasi cai panyegelan dina jero pompa.
    • Operasi Kontinyu pikeun Sagala Proses - Pompa tiasa beroperasi sacara terusan sareng teras dina tingkat vakum dugi ka 1in. HgA.
    Pompa vakum cincin cair 9
    • Pangropéa Gampang sareng Kahirupan Pompa Langkung lami - Pompa kami ngan ukur gaduh hiji bagian anu ngagerakkeun sahingga kirang nganggo sareng pangropéa saderhana, ngajantenkeun pompa kami langkung terjangkau.
    • Aman Lingkungan - Pompa kami henteu meryogikeun parobihan minyak, saringan, wajan minyak, kondensor, jst. Janten fasilitas operasi bersih sareng bébas tina kontaminasi minyak sareng pembuangan.

     

    Standar pangluhurna

    Nash komitmen kana standar pangluhurna dina produksi sareng kaamanan. Kami gaduh seueur sertipikat ISO, dikaluarkeun pikeun fasilitas kami di dunya sareng teras-terasan ningkatkeun kualitas urang ku ngaoptimalkeun prosés internal.

    Pompa vakum cincin cair 13

    Ngahontal cita-cita anjeun

    Konsép Perusahaan

    Perusahaan taat kana tujuan manajemén kualitas heula, pamor anu luhur.

    Angkatan Téknis Kuat

    Gaya téknis anu kuat, langkung saé pikeun produk anu sami di Jepang sareng Jérman, mangga tingali perbandingan pompa vakum kanggo inpormasi lengkep. Produksi canggih sareng peralatan uji coba, palaksanaan ketat sistem manajemen mutu ISO9001, produk parantos kéngingkeun sertifikasi CE, sareng séri ep parantos lulus uji coba sareng sertifikasi Amérika Serikat

    24 / 7 Rojongan Palanggan

    Dukungan jasa 24 × 7 mangrupikeun jasa pangsaéna di perusahaan. Dukungan jasa 24 × 7 nyayogikeun jasa kualitas iraha waé, dimana waé di dunya.

    Pompa vakum cincin cair 14
    Pompa vakum cincin cair 15

    Colokkeun sareng modul maén

    Kami nyandak repot pikeun milih sistem vakum anjeun. Sadaya pompa ring cair AW ditawarkeun salaku colokan pra-direkayasa sareng modul maén, cocog pikeun operasi sakali-kali, peredaran ulang parsial atanapi total modeu pamulihan. Kalayan manpaat téknologi cincin cair nalika ngahémat cai sareng ngahémat énergi anjeun nampi modul cincin cair anu tiasa dianggo pikeun anjeun.

    Sistem anu direkayasa pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun

    Pikeun sarat anu langkung rumit, tim proyék kami di dieu pikeun ngembangkeun sistem direkayasa unik anu disaluyukeun pikeun kabutuhan anjeun. Pompa cincin cair kami ngawangun tulang tonggong sistem multistage dina bahan anu anjeun pikahoyong kana spésifikasi anu anjeun peryogikeun. Kalayan bantosan insinyur vakum kami, kemungkinan henteu aya tungtungna.

    Solusi anu dilakukeun ku tukang

    Kanggo proyek anu langkung rumit, tim aplikasi Atlas Copco ngembangkeun sistem anu diluyukeun pikeun nyumponan sarat unik pikeun palanggan mana waé. Ahli Atlas Copco tiasa nawiskeun bungkusan cincin cair anu diadaptasi kana kaseueuran prosés, kalebet bahan khusus sareng desain sistem multi-tahap.

    Kaunggulan pompa vakum ring cair

    Lingkungan ramah

    Cincin cair pompa vakum mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun padamelan anu bahaya, sabab henteu ngagaduhan bagian anu sesah. Sealant aman ogé ramah lingkungan sareng tiasa dipilih tina seueur pilihan pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun

    Operasi Tenang

    Pompa medar cai pikeun ngajaga operasi anu cool. Kusabab ieu, éta langkung sepi tibatan ngompa anu sanés.

    Operasi tetep

    Vakum anu sampurna pikeun kasempetan naon waé. Pompa anu cocog pikeun operasi sacara teras-terasan dina tekanan atmosfir naon waé.

    Gampang Ngajaga & manjangkeun umur pompa

    Nalika sistem pompa vakum cincin cair dianggo pikeun nyiptakeun lingkungan anu sampurna, éta tiasa langkung saderhana sareng langkung hemat biaya dibandingkeun metode tradisional anu sanés. Hiji-hijina bagian anu ngalir dina modél pompa ieu dipasang pageuh dina aci anu didukung ku bantalan anu dirancang pikeun umur jasa anu panjang ogé operasi anu teras-terasan; atribut ieu nguntungkeun pamaké ku kirang nganggo sareng biaya perawatan anu langkung gampang.

    Janten upami padamelan anjeun peryogi panggunaan vakum anu aman sareng kabersihan maka Pompa Vakum Ring Cair di Cina mangrupakeun pilihan anu saé. Pikeun mésér vakum cincin cair anu sangat produktip, dipercaya sareng éfisién sareng pompa sareng alat-alat sanés ngahubungi kami di sales@roots-vacuum-pump.com

    Anjeun ogé tiasa didatangan halaman wéb kami pikeun parios langkung seueur produk sareng diajar langkung seueur ngeunaan kami https://roots-vacuum-pump.com/vacuum-pumps/

    Siap ngamimitian?

    Tetep kontak atanapi mesen produk