0 Item

Kompréster udara pikeun mesin motong laser

kompresor hawa pikeun pemotong laser | kompresor hawa cutter laser | komprési hawa mesin laser

Komprésor udara pikeun mesin motong laser 1
Komprésor udara pikeun mesin motong laser 2
Komprésor udara pikeun mesin motong laser 3
Komprésor udara pikeun mesin motong laser 4

Tekanan mikro-minyak 1.8MPa magnet permanén variabel frékuénsi screw compressor hawa

Tekanan 18 kg: laju motong laser ningkat ku 50%, lemes sareng teu aya burrs.

Mantep sareng dipercaya: Éta ngadopsi mesin utama hemat énergi sareng sekrup ageung, kecepatan low sareng rongga komprési nentang dua kali, sareng ngadopsi bantosan tugas beurat: alat-alatna langkung dipercaya sareng stabil, sareng kinerja sakabeh mesin ningkat ku langkung ti 20%.

Alat-alatna lancar sareng gaduh sora anu séhat: host hemat énergi rongga komprési anu dilawan dua kali ngagaduhan geter operasi anu langkung handap sareng henteu bakal murag sanajan anjeun nyetél koin. Operasi sepi, tiasa dipasang dina situs, ngahémat biaya pipa anu luhur.

Kandungan minyak≤2PPM: Saringan anu sami ngagaduhan pangaruh anu langkung saé, mastikeun yén sirah laser henteu najis sareng ngagaduhan umur jasa anu panjang.

Aya ogé 30 kg tekanan laser motong screw compressor hawa pikeun dipilih, ngamungkinkeun mesin motong laser anjeun ngaleupaskeun kapasitas maksimum.

Hiji set pinuh ku motong laser propil solusi hawa dikomprés ngamungkinkeun anjeun yakin! Ngadamelna!

 

 

Frékuénsi kakuatan (konvérsi frékuénsi magnét permanén) kompresor hawa sekrup CMNZG11APV-1.8MPa

Tekanan béak(MPa)

1.8

Aliran béak(m³/ mnt)

0.7

Suhu hawa suplai(℃)

Suhu sakitar +15

Kandungan minyak suplai gas

2ppm

metode pendingin

cooling hawa

metoda pangiriman

Gandeng langsung

Métode lubrication

Suntikan suluh

sora(dB(A))

62

kakuatan motor Utama

11kW

Kipas motor kakuatan

150W

Dimensi (mm)

1100× 680 × 1010

Beurat (kg)

390

Ukuran outlet

1 "

Métode ngamimitian

Mimiti Star-delta (mimiti konversi frékuénsi)

Tekanan Tinggi 8Bar-13Bar Bisu Screw Air Compressor Harga 22KW Permanén Magnet Variable Frequency Industrial Rotary Screw Air Co
Feature produk

Kauntungan utama tina kompresor sekrup puter nyaéta épisiénsi énergi. Tapi jinis kompresor ieu ngagaduhan seueur manpaat anu sanés.

 

Ieu di antarana:
* Kaluaran noise low
* Teu aya siklus tugas
* Sidik leutik pikeun pamasangan point-of-use

* Panyandakan minyak anu lemah (sakedik 3 ppm) dina mesin pelumas minyak

 
kaunggulan

Éfisién tinggi * Digabungkeun sareng susunan langsung anu disetir pikeun épisiénsi énergi anu langkung saé * Segel cai sareng mendingan pikeun komprési idéal * Prosés komprési optimal sareng cai tiis Waragad jasa minimum * Ngan ukur saringan hawa sareng saringan cai anu kedah dirawat * Henteu aya biaya pelumas * Gancang sareng gampang pikeun downtime minimal Reliabilitas tinggi * Desain saderhana sareng kuat * Kecepatan rendah drive langsung, teu nganggo gir kecepatan tinggi * Suhu operasi anu rendah, henteu aya palapis khusus Hawa kualitas luhur * Suhu hawa rendah, gampang garing sareng diubaran * Teu aya palapis dina router anu tiasa ngotorkeun atanapi ngotorkeun hawa * Kelas 0 kualitas hawa Kaamanan lingkungan * Tingkat noise rendah * Ngurangan konsumsi énergi * Teu aya pelepasan minyak ka lingkungan

Komprésor udara pikeun mesin motong laser 5

Komprésor udara pikeun mesin motong laser 6

 

Diferensiasi tekanan kompresor hawa sekrup terintegrasi

1. Seri tekanan tinggi

(1) Penampilanana terpadu, sareng tanki udara sareng pengering hawa

(2) Kisaran tekanan nyaéta 16bar (232psi) -30bar (435psi)

(3) Dibagi kana speed tetep sareng seri konvérsi frekuensi magnét permanén

2. Serial tekanan biasa

(1) Penampilanana terpadu, sareng tanki udara sareng pengering hawa

(2) Kisaran tekanan nyaéta 7bar (101.5psi) -12bar (174psi)

(3) Dibagi kana speed tetep sareng seri konvérsi frekuensi magnét permanén

 

Panjelasan Produk

Tangki dipasang nganggo pengering sareng saringan 16bar kanggo panggunaan mesin motong laser 

Screw air compressor – parameter:

                      model
spésifikasi
RMY-10AG RMY-15AG RMY-20AG RMY-25AG RMY-30AG RMY-40AG
Volume knalpot
Tekanan béak
M³ / Min Mpa
0.7 / 1.3 1.2 / 1.3 1.0 / 0.8 2.2 / 1.3 2.6 / 1.3 2.3 / 0.8
0.5 / 1.6 1.0 / 1.6 0.9 / 1.0 1.8 / 1.6 2.2 / 1.6 2.0 / 1.0
Kakuatan /
Kakuatan kuda
7.5 / 10 11 / 15 15 / 20 18.5 / 25 22 / 30 30 / 40
Suhu knalpot ≤ Suhu sakitar + 8 ℃
Suhu asupan 45 ℃
Noise dB (A) ≤ 68 ± 2 ≤ 70 ± 2
Kandungan Minyak (ppm) 2          
L (mm) 1670 1670 1670 2280 2280 2280
W (mm) 850 850 850 930 930 930
H (mm) 1570 1570 1570 1920 1920 1920
Beurat (KG) 516 556 596 756 806 856
Diameter toko 3 / 4 " 3 / 4 " 3 / 4 " 1 " 1 " 1 "

Hawa dikomprés salaku gas bantu:

  • Pikeun pelat waja karbon, nalika hawa dikomprés dianggo salaku gas bantu pikeun motong, bagian bagéan na bakal ngahasilkeun burrs anu kawilang leutik. Burrs henteu seukeut, sareng tiasa dilarapkeun ka bagian anu henteu meryogikeun permukaan motong anu luhur.
  • Pelat stainless steel, hawa dikomprés dianggo salaku gas bantu. Saatos bahan diolah, permukaan motong bakal dioksidasi. Nalika bagian motong dilas, oksida bakal ngahasilkeun slag sareng pori dina manik las, anu bakal mangaruhan kualitas las sareng nyababkeun kakuatan bagian dilas turun. Kusabab kitu, upami hawa anu dikomprés dianggo salaku gas tambahan pikeun motong, sareng bagian-bagianna kedah dilas saatos dipotong, lapisan oksida bagian anu dilas kedah digosok kanggo ningkatkeun kualitas las; Salaku tambahan, oksidasi permukaan motong bakal janten lapisan oksida konéng, Nalika ngelas deui, lapisan oksida kedah digosok.
  • Plat aluminium sareng plat alloy aluminium, anu ngagunakeun hawa anu dikomprés salaku gas tambahan, bakal ngirangan motong burr; upami nganggo nitrogén, motong burr bakal ningkat.

Laser motong tilu gas bantu:

 

  • Mesin motong laser nganggo gas tambahan anu béda pikeun motong bahan anu bénten-bénten. Kandelna bahan motong henteu dianggo, tekanan tina gas tambahan sareng tingkat aliran anu diperyogikeun benten.
  • Aya tilu jinis gas bantu pikeun mesin motong laser, gas laser, hawa dikomprés, gas tambahan
    Gas laser: gas anu dipaké pikeun ngahasilkeun laser dina generator laser
    Hawa dikomprés: umumna dianggo ngajaga jalur optik, ogé tiasa dianggo salaku gas bantu
    Gas bantu: gas diusir tina nozél motong mesin pemotong
  • Oksigén pikeun motong waja karbon umumna diperyogikeun ngagaduhan kasucian 99.5% atanapi langkung luhur. Fungsi utami nyaéta ngadukung pembakaran sareng niupkeun lebur anu leueur. Tingkat tekanan sareng aliran beda-beda numutkeun sarat tina pabrik mesin motong. Éta aya hubunganana sareng ukuran modél nozél motong sareng kapadetan bahanna. Persyaratan tekanan umum nyaéta 0.3Mpa-0.8Mpa, laju aliranna henteu dibereskeun, sapertos motong 22mm baja karbon, sareng sababaraha pabrik peryogi 10m3 / jam (kalebet panggunaan oksigén (Ngajaga nozel motong dua sisi).
  • Nitrogén dianggo pikeun motong stainless steel pikeun nyegah réaksi oksidasi sareng niup ngalembereh. Kamurnian nitrogén khusus tinggi (stainless steel kalayan ketebalan langkung ti 8mm, kemurnian kedah ngahontal 99.999%), sareng tekanan umumna di luhur 1.0Mpa. Upami anjeun hoyong motong Kanggo stainless steel di luhur 12mm atanapi ketebalan 25mm, sarat tekanan bakal 20Mpa atanapi langkung luhur. Laju aliran ditangtoskeun numutkeun jinis motong nozel. Umumna 12mm stainless steel kandel, laju aliran peryogi 150m3 / h, sareng kandelna 3mm pelat stainless steel, laju aliranna 50m3 / h.

 

Magnet permanén Screw Air Compressors – 16bar pikeun panggunaan mesin motong laser

Tipe stasion – parameter

Model No. RM-10 RM-15 RM-20 RM-25 RM-30 RM-40
Kapasitas hawa (m3 / mnt / Mpa) 0.7 / 1.3 1.2 / 1.3 1.7 / 1.3 2.2 / 1.3 2.6 / 1.3 3.6 / 1.3
0.5 / 1.6 1.0 / 1.6 1.5 / 1.6 1.8 / 1.6 2.2 / 1.6 3.2 / 1.6
Kakuatan (KW / HP) 7.5 / 10 11 / 15 15 / 20 18.5 / 25 22 / 30 30 / 40
Noise dB (A) 68 ± 2 70 ± 2
Panjang (mm) 900 900 900 1290 1290 1290
Lebar (mm) 850 850 850 900 900 900
Jangkungna (mm) 940 940 940 1190 1190 1190
Beurat (Kg) 245 280 312 480 530 630
Ukuran outlet 3 / 4 " 3 / 4 " 3 / 4 " 1 " 1 " 1 "

   

Kompresor hawa tiasa dikelompokkeun kana tilu klasifikasi: kelas konsumen, kelas propésional sareng kelas industri.

  • Kompresor hawa kelas konsumen tiasa didadarkeun salaku modél pancake atanapi panggung tunggal. Éta dipaké pikeun tugas rumah tangga sapertos ngagembung ban sareng produk kembung sareng kamungkinan sababaraha alat hawa low-load sapertos staplers sareng gun brad.
  • Kompresor hawa kelas propésional nyayogikeun langkung seueur kakuatan sareng hawa bertekanan anu langkung luhur. Éta tiasa janten modél bulak balik dua tahap atanapi modél sekrup puteran sareng tiasa nyayogikeun langkung seueur kakuatan pikeun ngajalankeun sababaraha alat hawa sakaligus nganggo panggunaan saliwat.
  • Kompresor hawa kelas industri bakal janten tempat padamel pabrik pabrik atanapi sumber kakuatan anu dipercaya dina rig minyak. Éta dirarancang pikeun nyayogikeun aliran hawa anu dikomprés pikeun waktos anu lami sareng tiasa nyandak gelombang anu turun naek biasana dianggo dina pepelakan pabrik utama. Kompresor ieu diwangun ku komponén kualitas luhur anu ngamungkinkeun kustomisasi ka lingkungan khusus pikeun ningkatkeun kinerja, épisiensi énergi sareng reliabilitas.

 

Komprésor udara pikeun mesin motong laser 7

Fungsi PLC controller tina kompresor udara hawa kami

 

Pintonan layar toél ditampilkeun

muatan sareng ngabongkar status

jam damel

tekanan ayeuna, suhu

jam operasi full-load

saringan sareng waktos ngagantian minyak

ngajalankeun status

status ngajalankeun motor

mata uang motor utama

arus listrik

kipas tiis ayeuna

pendinginan status operasi kipas

     

     

    Fungsi alarm otomatis:

    alarm suhu luhur

    waktos-waktos ganti minyak sumping alarm

    saringan hawa robih-liwat waktos sumping alarm

    tekanan, sénsor sél alarm alarm

    filter-waktos perobihan saringan minyak sumping alarm

    SEPARATOR minyak ngarobih-langkung waktos sumping alarm

    alarm kasalahan komunikasi

    sabuk ngalegaan nganggo alarm (sabuk didorong kompresor)

     

      Dicét Speed ​​Belt driven screw air compressor pikeun mesin motong laser – parameter:

      Model No. RM-10AG RM-15AG RM-20AG RM-25AG RM-30AG RM-40AG
      Kapasitas hawa (m3 / mnt / Mpa) 0.7 / 1.3 1.2 / 1.3 1.7 / 1.3 2.2 / 1.3 2.6 / 1.3 3.6 / 1.3
      0.5 / 1.6 1.0 / 1.6 1.5 / 1.6 1.8 / 1.6 2.2 / 1.6 3.2 / 1.6
      Kakuatan (KW / HP) 7.5 / 10 11 / 15 15 / 20 18.5 / 25 22 / 30 30 / 40
      Noise dB (A) 68 ± 2 70 ± 2
      Panjang (mm) 900 900 900 1290 1290 1290
      Lebar (mm) 850 850 850 900 900 900
      Jangkungna (mm) 940 940 940 1190 1190 1190
      Beurat (Kg) 230 262 292 450 500 600
      Ukuran outlet 3 / 4 " 3 / 4 " 3 / 4 " 1 " 1 " 1 "
      •  Desain khusus pikeun mesin motong laser
      • 16bar tekanan tinggi ngarobih pikeun industri motong laser
      • Tekanan tinggi, motong efisiensi tinggi

      Komprésor udara pikeun mesin motong laser 8

      Grup AGKNX mangrupikeun produsen kompresor profesional kelas dunya, didirikeun taun 1986, sareng sajarah na ampir 36 taun. Kami gaduh sababaraha jinis kompresor udara. Punten percanten kana profési urang. Quanwei masihan anjeun kualitas sareng jasa pangsaéna.

      Sadaya dina hiji kompresor udara sekrup terintegrasi mangrupikeun salah sahiji wakil urang. Ruang lingkup aplikasi mangrupikeun rupa-rupa, kalebet : motong laser, logam, pamrosésan bingkai, toko 4S, laboratorium kimia, jsb…

      Upami anjeun peryogi tapi anjeun henteu terang kumaha milih, ngahubungi kami langsung. Ningali ka konsultasi anjeun.

      parameter produk

      model

      Screw compressor hawa pikeun motong laser 

      QWQ-30ZB

      tekenan gawe

      bar

      12

      16

      Pindahan Gas

       

      m³ / mnt

      2.7

      1.8

      Tingkat Noise / dB (A)

      68 ± 2

      motor daya

      kw / hp

      22 / 30

      Métode Mimitian

      Star Triangle Mimitian

      Diménsi Éksternal (mm)

      L

      W

      H

      1350

      850

      1040

      Beurat (KG)

      570

      Diaméter outlet

      G1 ″

      sertipikasi

       CE / ISO9001

      Voltaseu

       380V / 3PH / 50HZ 

      220V / 3PH / 50HZ 

      atanapi sakumaha per anjeun diperlukeun

      nyarios

      Kami nyayogikeun jasa khusus. Upami anjeun peryogi, hubungi kami langsung.

      Kulkas Kulkas

      Gampang nyaring Uap anu dikomprés.

      Tangki Udara

      Nyimpen volume hawa

      Ngurangan sering kali tina kompresor hawa

      Screw Air Compressor pikeun motong Laser

      Kompresor hawa sekrup gabungan ngagabungkeun bagian-bagian anu kalebet nyekerupkeun kompresor hawa, 

      Dias alat pengering hawa, éfisién tinggi saringan hawa sareng dicocogkeun tank hawa, ngadamelna merenah fatanapi konsumén pikeun masang, nganggona sareng ngalih.

       

      Ngaran Produk
      Screw Air Compressor pikeun motong Laser
      model
      LCS
      tekenan
      1.6MPa
      kakuatan
      11/15/22/37 Kw
      kapasitas
      1.1- 2.25m3 / Min
      Voltaseu
      380V / 50HZ, 220V / 60HZ, 400V / 50HZ, 415V / 50HZ atanapi Syarat Pelanggan
      warna
      ngaropéa
      Screw Air Compressor pikeun motong Laser
      ♦ Desain Layar Sentuh anu calakan
      ♦ Disetir langsung
      ♦ Separator Gas Minyak
      ♦ Saringan Minyak
      ♦ Saringan hawa
      ♦ Tangki Udara
      ♦ Desain Pipa

      kaunggulan

       
      Fleksibel Gandeng

      Kopling impor, pilihan bahan anu saé, tahan maké, kamampuan anti sepuh, kopling elastis, henteu ketat, teu aya résiko huntu anu lepat, kembang plum multi-sirah, 100000 tés résistansi pangaruh kakuatan tinggi pikeun mastikeun stabilitas sareng daya tahan.

      Panél kontrol

      Pengamatan waktu-nyata status operasi kompresor: Host, kipas angin, suhu gas buang, tekanan knalpot, output listrik, total listrik, pesen sesar, lini layanan palanggan 24-jam.
      Desain Multifungsi: Kurva data, setélan parameter, inpormasi alat, pamundut data. 

      Filter hawa

      Filte kualitas luhur, tapiskeun dirts dina hawa anu tiasa dipercaya, partikel lebu tiasa dikontrol di handap 0.3 micron, nyaring akurasi dugi ka 99.99%.

      kauntungan

      1. Gabungan tipe screw compressor hawa diintegrasikeun sareng kompresor udara, pengering hawa, saringan sareng tank hawa.
      2. Éta gampang dianggo. Pangguna ngan ukur kedah sambungkeun kana catu daya pikeun jalan.
      3. Éta merenah pikeun gerakan lokasi sareng 4wheels.
      4. Éta biayana, sabab teu aya beuli tambahan pipa pikeun dipasang.

      5. Tungtung hawa tina kompresor hawa sekrup
      Ujung hawa na nganggo elemen seni anu canggih sareng bantalan 4 -6 SKF pikeun mastikeun éta seueur kaluaran hawa sareng umur anu langkung lami.
      6. Éléktrik Motor kompresor hawa
      Ngaran mérek mumpuni IP54, insulasi F, IE2, motor IE3, épisiensi tinggi sareng hemat énergi.
      7. kengingkeun klep tina kompresor hawa sekrup
      Klep asupan efisiensi tinggi ngajaga komponén komprési ku nyoplokkeun partikel kotor 99% turun ka 3 mikron.
      8. SEPARATOR Minyak
      Efisiensi tinggi misahkeun minyak sareng hawa sareng kadar minyak rendah dina hawa anu dikomprés.
      9. Konci Layar Konci.

      Komprésor udara pikeun mesin motong laser 9
       
      Paramenters Produk
      teu
      barang
      data
      1
      motor daya
      11KW
      2
      Kakuatan Kipas
      0.45KW
      3
      Laju Rotating Motor
      3000 rpm
      4
      Kipas Speed ​​Rotating
      1440 rpm
      5
      Volume Kipas angin
      1.5m³ / mnt
      6
      Métode pendingin
      Hawa Udara
      7
      Métode Transfer
      Langsung Dipandu
      8
      Métode Pangaturan Volume Volume
      Konversi Frékuénsi
      9
      Eusi Minyak Gas
      sakedik 3 ppm
      10
      Tekanan Set Valve Kasalametan
      Tekenan Gawe Tetep * 1.2 MPa
      11
      dimensi
      1080 * 850 * 1200MM
      12
      beurat
      344kg
      13
      Diaméter outlet
      Rp1
      14
      garansi
      taun 1
      15
      paket
      kai Crate

      Komprésor udara pikeun mesin motong laser 10Komprésor udara pikeun mesin motong laser 11

      Q1: Naha anjeun pabrik atanapi Perusahaan Perdagangan?

      A1: Kami pabrik Hangzhou, Zhejiang. Kami gaduh perusahaan perdagangan urang sorangan pikeun ékspor.  

       

      Q2: Sabaraha lami jaminan produk anjeun?

      A2: Biasana sakabeh mesin dijamin sataun

       

      Q3: Naon voltase anjeun tiasa nyayogikeun?

      A3: We can support 220V/380V/400V/415V/440V, 50HZ/60HZ

       

      Q4: Sabaraha lami na waktos pangiriman anjeun?

      A4: 1-10 sét, 380V / 3P 50hz, urang tiasa nganteurkeun éta antara 7 dinten. Tegangan sanésna kedah 7-15 dinten. Langkung ti 10 sét, kedah 15-25 dinten.

       

      Q5: Kumaha carana mayar?

      A5: Kami ngadukung T / T transfer kawat. Atanapi pangiriman mayar ku Alibaba.  

       

      Q6: Naon anu kuring kedah lakukeun saatos perawatan?

      A6: Mesin kami gampang dijaga sareng dioperasikeun dina tahapan engké. Kami ngadukung penjualan bagian perawatan engké, sareng pelanggan engkéna ngan kedah beroperasi numutkeun ajakan kami. Pikeun palanggan anu teu ngalaman, urang tiasa nyayogikeun pitunjuk pidéo.

      7 + 1 =