0 Item

Kompréster udara pikeun mesin niupan

Niup kompresor hawa

Komprésisi udara pikeun mesin niupan 1

Komprésisi udara pikeun mesin niupan 2

1. Fitur produk

1. Teu aya desain segel aci, mesin utama henteu pernah bocor minyak

Téknologi patén unik Sinmyn, sahingga mesin utamana henteu aya segel mékanis sareng awakna henteu aya sealing karét, leres-leres ngaleungitkeun masalah kabocoran anu disababkeun ku segel mesin utama, janten mesin utama moal ngaluarkeun minyak.

2. Konsumsi listrik, produksi gas dina kakuatan anu sami langkung ti 15% langkung ageung tibatan kompresor hawa biasa

Kompresor hawa AGKNX tiasa ngahémat langkung ti 25% listrik pikeun anjeun, kalayan kompresor hawa CMN37G dianggo 24 jam sapoé, 365 dinten sataun, numutkeun itungan 1 yuan / KWH: 37kW × 24 jam × 365 dinten × 25% = 80808 KWH listrik.

3 eusi minyak rendah, kadar minyak udara anu dikomprés sakedik pisan

AGKNXkaunggulan téknis anu luar biasa, dugi ka efisiensi volume 95% tiasa dianggo pikeun ngahontal pangaruh panyegelan kalayan jumlah suntikan minyak anu sakedik, digabungkeun sareng desain unik laras pemisahan minyak sareng gas, beban ngolah inti minyak ringan pisan, janten eusi minyak hawa minimal, umur inti minyak panjang.

4. résistansi suhu luhur, tiasa dianggo terus

Kusabab efisiensi volume mesin utama saluhur 95%, nyaéta, gas kabocoran ngan ukur 5%, janten rugi na sakedik pisan, nyaéta, panas unitna sakedik pisan, sareng operasi suhu kira-kira 80 ℃ di lingkungan umum. Sarat desain tiasa 24 jam sapoé, 365 dinten sataun damel teras-terasan teu terputus.

5. Struktur desain saderhana

Mesin utama séri dua, struktur saderhana, kirang kaleungitan listrik, épisiénsi luhur. Mesin nempatan kirang volume, instalasi merenah tur pamaliharaan saderhana.

6. AGKNX parantos ngawasa téknologi inti

Tekanan knalpot tina 0.4MPa dugi 4.0MPa, volume knalpot tina 1 kubik dugi 43 kubik. Sedeng sareng tekanan tinggi kompresor hawa sekrup katelah mutiara dina kompresor hawa, xin Maien mangrupikeun hiji-hijina perusahaan manufaktur kompresor udara di luar negeri anu tiasa ngahasilkeun tekanan di luhur 4.0mpa.

Komprésisi udara pikeun mesin niupan 3

Komprésisi udara pikeun mesin niupan 4

 

Sistem operasi kontrol éléktronik anu hadé

       Ku ngagunakeun sistem kontrol mikrokomputer anu cerdas, unit anu nganggo diagnosis sesar anu kuat sareng fungsi pelindung anu tiasa dianggo salami 24 jam tanpa nonton. Upami unit éta ngagaduhan kalepatan, sistem bakal némbalan anu saluyu numutkeun ka kaayaan pikeun nginpokeun jalma pikeun ngagentos bagian sareng ngadamel pangropéa anu diperlukeun dina waktosna. Operasiana saderhana pisan, sareng unitna bakal robih kana kaayaan operasi otomatis langsung upami urang ngahurungkeun saklar.

Biaya operasi ékonomi

      Sistem ngagunakeun perpindahan 0 ~ 100% tina panyesuaian anu teu stepless. Kapindahan ngirangan nalika konsumsi gas turun, sareng arus motor ogé ngirangan sakaligus; kompresor hawa ngalir kosong nalika henteu nganggo bénsin, sareng sacara otomatis lirén nalika ngalirna lami-lami. Nalika konsumsi gas ningkat, éta bakal pulih. Éta mangrupikeun sistem hemat énergi anu pangsaéna.

Adaptasi lingkungan anu saé

      Sistem pendinginan anu luar biasa khususna cocog pikeun suhu luhur, lingkungan asor anu luhur di Asia. Kalayan téknologi isolasi geter anu saé sareng ukuran réduksi noise, pamasangan kompresor hawa sekrup AIVYTER henteu peryogi yayasan khusus. Anjeun tiasa netepkeun kompresor udara anjeun ngan ukur ku kéngingkeun ventilasi minimal sareng ruang perawatan.

Data Téknis tina Komérsial Langsung Electric Electric Screw Air Compressors

Sistem operasi kontrol éléktronik anu hadé

       Ku ngagunakeun sistem kontrol mikrokomputer anu cerdas, unit anu nganggo diagnosis sesar anu kuat sareng fungsi pelindung anu tiasa dianggo salami 24 jam tanpa nonton. Upami unit éta ngagaduhan kalepatan, sistem bakal némbalan anu saluyu numutkeun ka kaayaan pikeun nginpokeun jalma pikeun ngagentos bagian sareng ngadamel pangropéa anu diperlukeun dina waktosna. Operasiana saderhana pisan, sareng unitna bakal robih kana kaayaan operasi otomatis langsung upami urang ngahurungkeun saklar.

Biaya operasi ékonomi

      Sistem ngagunakeun perpindahan 0 ~ 100% tina panyesuaian anu teu stepless. Kapindahan ngirangan nalika konsumsi gas turun, sareng arus motor ogé ngirangan sakaligus; kompresor hawa ngalir kosong nalika henteu nganggo bénsin, sareng sacara otomatis lirén nalika ngalirna lami-lami. Nalika konsumsi gas ningkat, éta bakal pulih. Éta mangrupikeun sistem hemat énergi anu pangsaéna.

Adaptasi lingkungan anu saé

      Sistem pendinginan anu luar biasa khususna cocog pikeun suhu luhur, lingkungan asor anu luhur di Asia. Kalayan téknologi isolasi geter anu saé sareng ukuran réduksi noise, pamasangan kompresor hawa sekrup AIVYTER henteu peryogi yayasan khusus. Anjeun tiasa netepkeun kompresor udara anjeun ngan ukur ku kéngingkeun ventilasi minimal sareng ruang perawatan.

Data Téknis tina Komérsial Langsung Electric Electric Screw Air Compressors

model motor daya tekenan gawe kapasitas Kuantitas minyak pelumas
(L)
sora
(dB)
Dimension (mm) Beurat net Diaméter Pipa Outlet Air
kw / hp Psi bar Cfm m3 / mnt L W H KGS
SGD08 7.5 / 10 102 7 42.4 1.2 10 66 ± 2 900 670 845 220 1/2 "
116 8 38.8 1.1
145 10 33.5 0.95
174 12 28.3 0.8
SGD11  11 / 15 102 7 58.3 1.65 18 68 ± 2 1000 750 1015 300 3/4 "
116 8 53 1.5
145 10 45.9 1.3
174 12 38.8 1.1
SGD15 15 / 20 102 7 88.3 2.5 18 68 ± 2 1000 750 1015 300 3/4 "
116 8 81.2 2.3
145 10 74.2 2.1
174 12 67.1 1.9
SGD18 18.5 / 25 102 7 113 3.2 18 68 ± 2 1130 850 1175 480 1 "
116 8 105.9 3
145 10 95.3 2.7
174 12 84.7 2.4
SGD22 22 / 30 100 7 134.2 3.8 18 68 ± 2 1130 850 1175 480 1 "
116 8 127.1 3.6
145 10 113 3.2
174 12 95.3 2.7
SGD30 30 / 40 102 7 187.1 5.3 18 68 ± 2 1130 850 1175 480 1 "
116 8 176.6 5
145 10 158.9 4.5
174 12 141.2 4
SGD37 37 / 50 102 7 240.1 6.8 30 68 ± 2 1250 1000 1335 500 11 / 2 "
116 8 218.9 6.2
145 10 197.7 5.6
174 12 176.6 5
SGD45 45 / 60 102 7 261.3 7.4 30 72 ± 2 1250 1000 1335 500 11 / 2 "
116 8 247.2 7
145 10 218.9 6.2
174 12 197.7 5.6

Komprésisi udara pikeun mesin niupan 5

gambaran

Kompresor frékuénsi variabel servo mangrupikeun produk kalapa diantara mesin kelas tinggi, kualitas tungtung hawa kompresor frékuénsi variabel servo saé pisan. Garis cetak canggih mastikeun kakuatan khusus minimum. Éta dirarancang dina analisa kakuatan FEM, pikeun mastikeun stabilitas sareng reliabilitas unggal bagian, sareng pikeun ngawujudkeun operasi jangka panjang kalayan henteu aya kalepatan, sora lemah sareng umur panjang.

Komprésisi udara pikeun mesin niupan 6

kaunggulan

  1. rotor:Rotors henteu asimétri dina propil, didukung ku bantalan bola sareng bantalan roller. Dioperasikeun dina kecepatan low, sahingga low dina biaya abrasion sareng perawatan, tungtung hawa nyaéta umur panjang. Gir hélik tiasa ngahasilkeun kakuatan aksial pikeun maéhan sababaraha gaya akting, anu ngirangan beban bantalan ujung hawa.
  2. Panél Kontrol:

    Téknologi kontrol basis mikrokomputer anu cerdas tiasa ngawas sareng ngendalikeun dina sadaya aspek mesin lengkep nuturkeun paréntah anjeun, kadali jarak jauh nyadar operasi anu teu dijaga, sareng antar muka mesin-manusa anu ramah pangguna nampilkeun pitunjuk sareng parameter dina bentuk tinulis ogé, éta tiasa dianggo pikeun diagnosa nyalira. sesar, pasihan peringatan sareng otomatis ngatur kapasitasna.

  3. Saringan minyak:Saringan Rotary dilarapkeun pikeun leres-leres miceun kokotor dina minyak pelumas, gampang diganti sareng bébas tina minyak impregnate.
  4. Leuwih tiis:Éta dirarancang pikeun bédana suhu handap pikeun ningkatkeun luas bursa panas, sareng idéal pikeun dilarapkeun ka lingkungan operasi anu asor luhur.
  5. Kualitas motor anu saé pisan:Dibandingkeun sareng motor normal, motor Servo ngagaduhan dimensi anu langkung alit sareng hemat énergi anu langkung saé. Éta bakal ngahasilkeun pangaruh hemat énergi anu teu tiasa dibandingkeun tibatan motor induktif normal nalika dipasang nganggo konvektor frékuénsi khusus.
  6. Mesin host kompresor nyaéta efisiensi tinggi sareng umur panjang:Kualitas mesin host magnet permanén nyingkronkeun komprési frékuénsi frékuénsi alus teuing. Garis cetak canggih mastikeun kakuatan spésipik minimum. Éta dirarancang dina analisa kakuatan FEM. Pikeun mastikeun stabilitas sareng dipercaya unggal bagéan, sareng pikeun ngawujudkeun operasi jangka panjang kalayan henteu aya kasalahan, sora lemah sareng umur panjang.
Servo Permanén Magnet VSD Compressor Parameter Téknis
(20HP / 15kw ~ 200HP / 160kw)
model tekenan gawe Pangiriman Udara motor daya Dimension (mm) beurat
(kg)
Kaluaran pipa Diaméterna
psig bar cfm m3 / mnt kw / hp L W H
ERC-20SA 116 8 33.9 - 84.7 0.96 - 2.4 15 / 20 1200 850 1280 665 1 "
145 10 31.1 - 77.7 0.88 - 2.2
181 12.5 29.7 - 74.2 0.84 - 2.1
ERC-25SA 116 8 42.4 - 102.4 1.2 - 2.9 18.5 / 25 1200 850 1280 665 1 "
145 10 35.3 - 95.3 1.1 - 2.7
181 12.5 32.5 - 81.2 0.9 - 2.3
ERC-30SA /
ERC-30SW
116 8 50.8 - 121.7 1.4 - 3.6 22 / 30 1200 850 1280 665 1 "
145 10 45.2 - 113.0 1.3 - 3.2
181 12.5 39.5 - 88.3 1.1 - 2.8
ERC-40SA /
ERC-40SW
116 8 70.6 - 176.6 2.0 - 5.0 30 / 40 1450 1000 1465 1110 11 / 4 "
145 10 60.7 - 151.8 1.7 - 4.3
181 12.5 50.8 - 127.1 1.4 - 3.6
ERC-50SA /
ERC-50SW
116 8 87.6 - 218.9 2.5 - 6.2 37 / 50 1450 1000 1465 1110 11 / 4 "
145 10 80.5 - 201.3 2.3 - 5.7
181 12.5 65.0 - 162.4 1.8 - 4.6
ERC-60SA /
ERC-60SW
116 8 108.8 - 271.9 3.1 - 7.7 45 / 60 1450 1000 1465 1750 2 "
145 10 94.6 - 243.6 2.7 - 6.7
181 12.5 84.7 - 211.9 2.4 - 6.0
ERC-75SA /
ERC-75SW
116 8 138.4 - 346.0 3.9 - 9.8 55 / 75 2100 1250 1700 1750 2 "
145 10 122.9 - 307.2 3.5 - 8.7
181 12.5 103.1 - 257.8 2.9 - 7.3
ERC-100SA /
ERC-100SW
116 8 183.6 - 459.0 5.2 - 13.0 75 / 100 2100 1250 1700 1840 2 "
145 10 159.6 - 399.0 4.5 - 11.3
181 12.5 142.7 - 356.6 4.0 - 10.1
ERC-120SA /
ERC-120SW
116 8 217.5 - 543.8 6.2 - 15.4 90 / 120 2170 1320 1750 2030 2 "
145 10 186.4 - 466.1 5.3 - 13.2
181 12.5 158.2 - 395.5 4.5 - 11.2
ERC-150SA /
ERC-150SW
116 8 275.4 - 688.5 7.8 - 19.5 110 / 150 2545 1500 1900 3100 DN65
145 10 233.0 - 582.6 6.6 - 16.5
181 12.5 193.5 - 483.7 5.5 - 13.7
ERC-175SA /
ERC-175SW
116 8 324.9 - 812.1 9.2 - 23 132 / 175 2545 1500 1900 3400 DN65
145 10 282.5 - 706.2 8.0 - 20.0
181 12.5 218.9 - 547.3 6.2 - 15.5
ERC-200SA /
ERC-200SW
116 8 367.2 - 918.1 10.4 - 26 160 / 200 2545 1500 1900 3400 DN65
145 10 331.9 - 829.8 9.4 - 23.5
181 12.5 275.4 - 688.5 7.8 - 19.5
sertifikasi: CE / ISO9001 / TUV / UL / SGS / ASME
Voltaseu: 380V / 3PH / 50HZ / 60HZ 220V / 3PH / 50HZ / 60HZ 400V / 3PH / 50HZ / 60HZ 440V / 3PH / 50HZ / 60HZ 415V / 3PH / 50HZ / 60HZ 230V / 3PH / 50HZ / 60HZ dual volt ogé ok

 

Komprésisi udara pikeun mesin niupan 7

Suhu knalpot rendah, geter, noise low, low fuel fuel.

Jauh langkung épisién sareng langkung dipercaya

 

Kompresor hawa séri KB seueur dianggo dina clamping pneumatik, alat pneumatik, inflasi ban, niup karajinan, 

ngalukis, ngabeledug keusik, komponén jet sareng tempat sanés anu peryogi hawa anu dikomprés!

 

1. kakuatan kuat disetir sareng tungtung hawa ageung sareng desain, kompresor hawa ngagaduhan bagian utama anu langkung ageung sareng langkung beurat tibatan produk sanés dina perdagangan anu sami kalayan seleksi anu langkung saé sareng panggunaan bahan anu cekap khususna sareng alat-alat utama, Salaku tambahan, éta langkung cocog pikeun dilarapkeun dina operasi kontinyu dina beban beurat pikeun waktos damel anu panjang kalayan réliabilitas anu langkung luhur sareng umur anu langkung lami.
2. Dirarancang khusus dilakukeun dina émisi panas sareng aliran hawa, anu ngabalukarkeun suhu hawa-kaluaran rendah sareng kamungkinan low déposit karbon.
3. Cincin piston anu diimpor ti Jepang dikenalkeun dina ngarancang cincin pestol, anu awét sareng tiasa diégél.
4. Crankshaft ngalaman pengerasan frékuénsi luhur, anu ngamungkinkeun hususna abrasi-buktina.
5. Sababaraha pagawé anu aya hubunganana nampi kasaimbangan presisi, anu ngajantenkeun langkung stabil kalayan noise anu langkung handap.
6. Inti saringan hawa didamel tina kertas saringan impor, anu tiasa dianggo saé dina nyaring sareng ngabungkemkeun noise.
Konstruksi pipisahan minyak khusus diwangun pikeun ngasongkeun jaket payun, janten henteu aya pembuangan minyak ngabentuk klep pernapasan, anu mastikeun konsumsi minyak sareng kabersihan awak mesin.

 

garansi tilu taun tungtung udara

Bocor - desain gratis perlindungan lingkungan, konsumsi minyak murah

OEM, jasa ODM 

gaduh kompresor saham

CE, ISO9001, GC, sertipikat ASME

Komprésisi udara pikeun mesin niupan 8
Komprésisi udara pikeun mesin niupan 9

KB-15 30bar High Pressure Mini Portable Air compressor pikeun Pasir Blasting sareng mesin PET botol niupan

Panjelasan Produk

Industrial Compressors Medium-Pressure (séri KB)

 Kompresor hawa séri KB seueur dianggo dina konci pneumatik, alat pneumatik, inflasi ban, prosés niupan, cet semprot, blasting keusik sareng unsur cairan.

Kapasitas: 0.7-4.8m3 / m

Tekanan: 25-40bar 

 

PERHATOSAN: URANG BISA Ngarobih kakuatan éléktrik sakumaha per sarat anjeun.

 

Dipajangkeun sareng kecepatan rotasi anu rendah, kinerja tugas beurat, sareng operasi anu teras-terasan, kompresor hawa piston résiprokal kami tina séri tekanan sedeng nunjukkeun kaunggulan sapertos suhu perpindahan anu rendah, saeutik geter, low noise, sareng konsumsi minyak rendah.

Sanaos tingkat kerusakan anu rendah sareng reliabilitas anu luhur, sadayana kompresor sacara rasional diwangun ku sistem saderhana anu aya dina kontrol anu dipercaya, anu mastikeun kinerja anu stabil.

Kompresor ieu mangrupikeun séri produk anu kawilang lengkep, kalebet anu nganggo tank panyimpenan hawa sélulér, jinis anu tetep, hijian masing-masing, sareng bahkan unit kompresor kalayan kapindahan anu langkung ageung.

Pikeun nampung mesin botol-niupan anu langkung saé, kami ngararancang sareng ngembangkeun unit kompresor terintegrasi, kalebet kompresor tekanan sedeng, kompresor tekanan rendah kanggo majemuk senyawa, tanki panyimpenan udara, saringan, sareng alat pengering udara.

Pikeun mastikeun desain anu kuat pikeun sirah kompresor, bahan tingkat mimiti anu cekap dimangpaatkeun. Salaku tambahan, desain komponén utama ogé bertulang, kalayan ukuran sareng beurat sirah kompresor langkung ageung tibatan produk pabrik sanésna, ogé toléransi kasalametan anu langkung saé.

Dirancang kalayan kecepatan rotasi anu handap, kompresor sapertos khusus cocog pikeun operasi kontinyu dina beban anu beurat dina jangka waktos anu panjang, bari ngajaga umur jasa anu panjang kalayan reliabilitas anu hébat.

Kompresor ieu dirarancang kalayan disipasi panas khusus sareng kontrol aliran udara. Suhu debitna handap, karbon ngawangun kurang kamungkinanana, sareng épisiénsi na luhur.

Desain bank klep cincin diwangun ku pelat klep stainless Swédia sareng mata air klep khusus Jepang. Dina operasi, pelat klep henteu ngalaman gerak bending, mastikeun kinerja klep anu hadé sareng umur jasa.

Rikén piston ring tahan kaayaanana pikeun waktos anu lami tanpa ditambihan minyak.

As anu ngagulung anu sering dipareuman khusus tiasa dianggo.

Sakumaha saimbang pisan, komponén gerak tiasa dioperasikeun sacara tetep sareng tingkat noise anu handap pisan.

Inti saringan hawa didamel tina kertas saringan impor, anu mastikeun saringan anu hadé sareng pangirangan noise. Salaku tambahan, éta fitur durability awét.

Tepi payun ngandung fitur desain khusus sapertos struktur pemisahan minyak. Klep napas henteu ngabocorkeun minyak, mastikeun konsumsi minyak rendah sareng ngajaga awak utama anu bersih.

Sungut bel tambaga pikeun kapindahan ngagaduhan sudut anu dimekarna kalayan panutup pelindung, nyegah patah tulang sareng kabocoran hawa.

Produk mérek dipaké pikeun kompresor sapertos kitu, kalebet tekanan tekanan, kontaktor, sareng relay termal, mastikeun kontrol anu dipercaya sareng perlindungan.

Dina watesan kontrol perpindahan, opat pilihan sayogi pikeun pangguna, kalebet kontrol otomatis pneumatik, kontrol otomatis listrik, pneumatik sareng kontrol dual listrik (saklar manual), kontrol intél (switch antara kontrol pneumatik sareng listrik tunduk kana konsumsi hawa), anu nyugemakeun sarat anu béda pikeun pangguna.

Kontrolér intél tiasa ditambih pikeun pangguna anu ngalaman konsumsi udara anu rumit.

Pikeun kompresor tekanan sedeng anu meryogikeun rasio tekanan anu langkung luhur, kami sacara khusus ngararancang intercooler kalayan kapasitas anu kuat pikeun ngajaga suhu perpindahan anu langkung handap.

30Bar Sedeng Tekanan Tinggi Piston Kompresor Udara pikeun Botol Tiupan Botol Tiupan

Aplikasi produk

 

Utamana dipaké salaku sumber kakuatan hawa pikeun mesin niup palastik niup anjeun;

 

Ogé tiasa dianggo pikeun uji deteksi kabocoran dina éksplorasi, jalur penyapu, angkat gas sareng proyek-proyek sanés.

model
Kapasitas hawa
(Nm3 / mnt)
Ngaleupaskeun Tekanan
(Mpa)
motor daya
(KW)
Laju Ngaji
(Rpm)
beurat
(KG)
2-09WM-1130
2.0
3.0
11 * 2
600
1050
2-09WM-1130H
2.4
3.0
11 * 2
630
1090
2-09WM-1530
2.4
3.0
15 * 2
670
1150

Komprésisi udara pikeun mesin niupan 10

Naha Pilih Kami? ~ Naha anjeun terang sabaraha biaya Kompresor Udara di China?

Komprésisi udara pikeun mesin niupan 11

Service kami

1. Instalasi & pangaluyuan
Saatos alat-alatna sumping di situs palanggan, nasabah tanggel waler sareng nyusun pakakasna numutkeun gambar panempatan; sareng ngalaksanakeun bimbingan teknisi install-adjust kami. Biaya staf mutuskeun tungtungna.
2. palatihan
1). Kami tanggel waler pikeun nawiskeun palatihan téknis pikeun pangguna. Eusi latihan kalebet struktur sareng perawatan pakakas, kontrol sareng operasi pakakasna. Ngalangkungan latihan, staf téknis pangguna tiasa ngartos sareng katerampilan operasi sareng pangropéa kalayan cekap, sareng ngungkulan masalah umum dina waktosna. Kami bakal nunjuk staf téknis anu mumpuni pikeun panduan.
2). Anu mésér tiasa ngirim staf ka perusahaan kami pikeun diajar.
3. jaminan kualitas
1). Kami ngajamin barang anu ditawarkeun mangrupikeun anyar, henteu dianggo, kalayan desain pangénggalna sareng bahan cocog anu didamel, sareng kami ngajamin spésifikasi alat-alatna nyaéta konsonan sareng kontrak.
2). Kami ngajamin garis ngahontal indikator kinerja téknis produk dina 5 dinten saatos nyoco operasi ngaliwatan pitunjuk anu leres tina pamasangan sareng komisi.
3). Kami tanggel waler pikeun kalepatan sareng karusakan tina lini produksi anu disababkeun ku desain, téknologi, pabrik, pamasangan, panyesuaian sareng cacat bahan sareng sajabana anu sadayana kalebet kana tanggung jawab urang.
4). Mangsa jaminan nyaéta 12 bulan saatos cek panarimaan lini produksi. Upami aya bénten-bénten peralatan paranti di pabrik pelanggan sareng alat-alat anu aya hubunganana sareng kontrak, para pangguna ngagaduhan hak pikeun ngalirkeun buku pamariksaan ka jurusan hukum pikeun nungtut kompensasi ka perusahaan kami dina waktos jaminan barang.

Komprésisi udara pikeun mesin niupan 12

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A:  Kami produsén propésional sareng pabrik modéren ageung di Shanghai, Cina. Duanana jasa OEM & ODM tiasa ditampi.

Q2: Naon waktos kiriman anjeun?

A:  Umumna 3 dugi 7 dinten, upami mesen ngadesek, pls ngahubungi penjualan kami sateuacana.

Q3: Sabaraha lami jaminan komprési hawa anjeun?

A:  Sataun pikeun saluruh mesin sareng dua taun pikeun tungtung hawa sekrup, kecuali suku cadang konsép.

Q4: Sabaraha lami compressor hawa anjeun tiasa dianggo?

A:  Umumna, langkung ti 10 taun.

Q5: Naon istilah pamayaran?

A:  T / T, L / C, D / P, Western Union, Paypal, Kartu Kredit, sareng sajabana.
Ogé kami tiasa nampi USD, RMB, Euro sareng mata uang sanés.

Q6: Kumaha upami layanan palanggan anjeun?

A:  24 jam jasa on-line sayogi. 48 jam masalah sovled janji.

Q7: Kumaha upami jasa saatos penjualan anjeun?

A:  1. Nyayogikeun palanggan nganggo intallation sareng komisioning paréntah online.
2. Insinyur dilatih anu sayogi pikeun jasa luar negeri.
3. Agén sadunya sareng saatos jasa sayogi.

Q8: Sabaraha Biaya Compressor Udara di Cina?

12 + 9 =