0 Item

  Hawa Blower

  • Ngabukokan: Anu aksial niup seueur hawa dina rohangan lega. Movers hawa ieu biasana langkung ageung sareng ngahasilkeun aliran udara anu langkung luhur. Penggerak hawa aksial ngan ukur tiasa mindahkeun hawa sacara horisontal, tapi éta idéal pikeun garingkeun témbok sareng lantai, alat-alat pendinginan sareng ventilasi.
  • Sentrifugal: Anu sentrifugal mangrupikeun modél kompak. Aranjeunna narik hawa tina sumber anu béda sareng ngarahkeun sadayana kana hiji tempat. Anjeun tiasa nganggo panggerak hawa séntérugal di daérah anu gampang dihontal sapertos pacilingan, lomari sareng rohangan ngorondang.
  • padet: Movers hawa kompak anu paling serbaguna. Anu ieu tiasa dianggo pikeun padamelan ageung atanapi aplikasi anu langkung garing-garing. Aranjeunna nyandak rohangan anu langkung alit tibatan penggerak hawa séntérugal, sareng ku motor ¼-horsepower, aranjeunna ogé langkung sepi. Éta leutik sareng hampang, ngajantenkeun aranjeunna ageung pikeun rohangan anu sesah dihontal
Blower hawa 1

Bubuka parusahaan & Kakuatan kantos

Zhejiang EVER-POWER Vacuum Equipment Manufacturing Co., Ltd. perenahna di Wubei Town, anu katelah "Kampung Pompa sareng Klep di Cina". Pabrikan pompa vakum kami sareng distributor pompa vakum-khusus kana produksi pompa vakum anu gaduh pangalaman éksténsif dina bidang ieu. Ngaliwatan dedikasi sareng kerja keras tim ngora urang, produk kami ngaraosan reputasi tinggi di bumi sareng luar negeri. Produk utama kami kalebet pompa vane rotary vane ...

Blower hawa 2

Blower hawa 3
Blower hawa 4

Tekanan Tinggi Ring Ring Blower

1.The niup hawa ieu nyoko kana lagu kurva aslina sareng desain anu dioptimalkeun pikeun ningkatkeun efisiensi full-adiaatic ogé efisiensi volumetrik Anu ngajantenkeun kapasitas vs Tekanan langkung unggul.
2. Garis layar ngadopsi konstruksi hélik anu ngagunakeun metode casing dina sisi sedot sareng debit pikeun dipotong janten bentuk hélik. Port hisap sareng debit segitiga dibentuk ku garis lempeng luhur rotor dibuka sareng ditutup secara bertahap anu ngajantenkeun operasi langkung saimbang sareng pembébasan sareng noise kawates.
3. Desain struktur ngadopsi desain nyegah minyak bantalan sareng minyak gir tina lebet kana casing anu ngajantenkeun bersih tanpa minyak pikeun nyegah polusi udara kusabab minyak kabut.
4. Struktur Kompak. Bantalan Khusus sareng segel minyak parantos ningkatkeun kahirupan palayanan, anu ngajadikeun manajemén pangropéa ogé gampang.
5. Blower sareng bantalan ngadopsi struktur distribusi tekanan. Aya rohangan alit diantara blowers anu ngajantenkeun aranjeunna bébas tina silih sareng ngajaga kinerja blower nangtung sareng operasi anu teras-terasan kanggo waktos ling

Hawa Blower

Blower hawa mangrupikeun parangkat anu dianggo pikeun ningkatkeun kecepatan udara atanapi gas nalika ngalangkungan impél anu dilengkepan.

Kumaha cara hawa blower jalan

Alat blower hawa ngagaduhan kamampuan pikeun nyiptakeun tekanan dinamis pikeun maksakeun hawa ngalangkungan hiji obyék. Alatna dasarna nyedot dina hawa atmosfir teras nganggo éta pikeun nyiptakeun gelombang tekanan anu sengit. Impeller, anu perenahna di tengah mesin ieu, maksa asupan anu ngarah kana alur udara alling spire kalayan énergi anu ningkat, nalika éta naék kana luhur laras na. Struktur ieu mastikeun yén nalika kipas dihurungkeun pikeun tujuan beberesih (sapertos komponén éléktronik) atanapi sababaraha ventilasi luar anu seger (daun), maka ieu bakal dilakukeun gancang, hipu sareng éfisién.

Tinggi-tungtung operasi Sederhana tahap tunggal pompa vane rotary vane

Tinggi-tungtung operasi Sederhana tahap tunggal pompa vane rotary vane

1. Blower di dieu nyoko kana lagu kurva aslina

sareng desain anu dioptimalkeun pikeun ningkatkeun full-adiabatic

efisiensi ogé efisiensi volumetrik anu ngajantenkeun kapasitas vs tekanan langkung unggul.

2. Garis layar ngadopsi konstruksi hélik anu ngagunakeun metode casing dina sisi sedot sareng debit pikeun dipotong janten bentuk hélik. Pelabuhan hisap sareng debit segitiga anu dibentuk ku garis lempeng luhur rotor dibuka sareng ditutup secara bertahap anu ngajantenkeun operasi langkung saimbang sareng pembébasan sareng noise kawates.

3. Desain struktur ngadopsi desain nyegah minyak bantalan sareng minyak gir tina lebet kana casing, anu ngajantenkeun bersih tanpa minyak pikeun nyegah polusi udara kusabab minyak kabut.

4. Struktur Kompak. Bantalan khusus sareng segel minyak parantos ningkatkeun umur palayanan, anu ngajantenkeun manajemén pangropéa ogé sacara koniénsina.

5. Blower sareng bantalan ngadopsi struktur distribusi tekanan. Aya rohangan alit diantara blowers anu ngajantenkeun aranjeunna bébas tina silih sareng ngajaga kinerja blower nangtung sareng milih teras-terasan kanggo waktos ling.

aplikasi

pikeun dipaké dina panguburan Cai, Incinerator, Pipa bersih, Botol & Pot bersih, Komposting ngalangkungan ferme-Ntation tina kotoran sapi, Plated vessel, Gas burner, Air brush, Oxygen supply to the aquafarmpool, Printer paper supply, Pasir blast, Sprayer, Mesin pencét, Mandi uap, Ngumbah Balik, Pompa Ballast, produk Ngeringkeun ling, Ngangkut grist, Ngangkut bubuk, Pipa sirkular.

Pasokan oksigén kana kendaraan transportasi lauk, pasokan Oksigén & ledakan di kebon skala ageung sareng pembibitan, transportasi fasilitas industri, proyek pangolahan limbah.

 

Blower hawa 5
Blower hawa 6
Blower hawa 7

Blower hawa 8

Blower hawa 9

Ngahontal cita-cita anjeun

Konsép Perusahaan

Perusahaan taat kana tujuan manajemén kualitas heula, pamor anu luhur.

Angkatan Téknis Kuat

Gaya téknis anu kuat, langkung saé pikeun produk anu sami di Jepang sareng Jérman, mangga tingali perbandingan pompa vakum kanggo inpormasi lengkep. Produksi canggih sareng peralatan uji coba, palaksanaan ketat sistem manajemen mutu ISO9001, produk parantos kéngingkeun sertifikasi CE, sareng séri ep parantos lulus uji coba sareng sertifikasi Amérika Serikat

24 / 7 Rojongan Palanggan

Dukungan jasa 24 × 7 mangrupikeun jasa pangsaéna di perusahaan. Dukungan jasa 24 × 7 nyayogikeun jasa kualitas iraha waé, dimana waé di dunya.

Blower hawa 10
Blower hawa 11

Fitur tina blower hawa

 Pinunjul dina tekenan

Blower hawa ieu mangrupikeun cara anu sampurna pikeun nyayogikeun tekanan tinggi tanpa ngorbankeun volume. Desain mesin ieu ngadopsi jalur kurva aslina sareng ngaoptimalkeun desain kanggo ningkatkeun efisiensi full-adiabatic ogé épisiénsi volumetrik. Hartina éta ngamungkinkeun panggunaan kakuatan anu kirang sareng ngahasilkeun émisi pangsaeutikna tibatan model anu sanés, sareng fitur ieu ngajantenkeun produk langkung sustainable sareng éfisién.

Operasi langkung stabil sareng sepi

Garis layar ngarangkul konstruksi hélik anu ngagunakeun metode casing dina dua sisi pikeun dipotong janten bentuk spiral. Pelabuhan hisap sareng debit segitiga anu dibentuk ku garis lempeng di luhur dibuka sareng ditutup secara bertahap supados operasi langkung saimbang sareng noise dibatesan.

Di sagigireun éta, desain anu khas ogé ngaminimalkeun sora, geter, ngagem ketebalan dina bagian mesin bari ngamaksimalkeun tingkat aliran, sabab maksa cairan anu ngagalura ngalangkungan sadaya titik sakaligus sanes ngan ukur hiji titik sapertos desain tradisional

Lingkungan ramah

Dina usaha tetep minyak bantalan sareng pelumas gir tina lebet na, mesin ieu dirancang pikeun nganut struktur anu rumit. Sareng nyegah fogging polusi udara kusabab minyak tanpa peryogi, bari ogé mastikeun teu aya polusi.

Hawa anu langkung bersih

Desain struktur ngahalangan jalan kokotor, debu sareng partikel leutik anu mastikeun yén teu aya polusi anu diciptakeun, ngajagaan henteu ngan ukur jalma tapi ogé sagala rupa di lingkunganana sareng lingkungan.

Awét

Blower sareng bantalan nampi struktur distribusi tekanan, ngajamin operasi awét. Sareng blowers sareng bantalan anu didesain janten diteken nyalira - hartosna rohangan alit anu aya diantara tiap alat tetep dijalankeun bari masihan tingkat mandiri ti komponén tatangga na tanpa kompromi épisiénsi

Pamakéan niup hawa

  • Blower hawa biasana dianggo pikeun medar gerakan hawa pikeun ventilasi sareng aplikasi.
  • Éta ogé dilarapkeun di daérah anu panas tinggi sareng haseup dihasilkeun kanggo dianggo salaku ékstraksi tungku.
  • Blower digunakeun salaku sistem kumpulan lebu pikeun ngaluarkeun partikel lebu (mimitian ti 2-10mm) tina hawa.
  • Salajengna, blowers ogé parantos mendakan panggunaanna salaku sistem kontrol polusi udara pikeun ngarangsang réaksi oksidasi.

Pikeun mésér alat anu saé ieu ngahontal kami dinten ayeuna di https://roots-vacuum-pump.com

If you want to start a conversation then email us at sales@roots-vacuum-pump.com

Palayanan palanggan

Kami yakin jasa palanggan anu kualitas kedah ngiringan produk kualitas. Républik anu berpengetahuan kami tiasa ngabantosan anjeun mendakan bagian atanapi alat anu pas pikeun kabutuhan anjeun sareng bisnis anjeun.

Jurusan dukungan téknis urang ditugaskeun ku para ahli anu ngartos produk sapertos penggerak udara, dehumidifiers, blower sareng dryers. Dukungan Tech tiasa dihontal ku email atanapi telepon kalayan dukungan anu disayogikeun ku departemen bagian di-imah kami.

Pikeun genah anjeun, kami ogé nawiskeun pusat sumberdaya online nampilkeun sadaya manual pangguna alat-alat anu sayogi pikeun diunduh gancang sareng gampang. Urang jualan pangaweruh jeung ahli tékniss sayogi pikeun ngaladénan anjeun Senén dugi ka Jumaah, 8 enjing ka 5 sonten PT.

Industri Kami Ngawula

 

EP bangga nawiskeun seueur produk pikeun sababaraha industri anu béda. Ku teras-terasan ngembangkeun penggerak hawa anu berkualitas, scrubber, dryers, blowers, kipas angin sareng dehumidifier, EP tiasa ngaréspon kabutuhan anu teras-terasan di unggal industri éta komitmen pikeun dilayanan. Ieu sababaraha industri anu nguntungkeun tina produk urang

Blower hawa 12

Siap ngamimitian?

Tetep kontak atanapi mesen produk